Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayeri postalayip

Kaan Ayhan
Emrehan Uzun

yapak

Çıkan isimler umarım doğru değildir. Abdülkerim, Denayer ve Fernando ne arkadaş. Denayer hadi fırsat transferi eyvallah ama Marcao satıp onun mevkiine direk Denayer koyarsak boku yeriz ben diyim. Marcao gidecek ise müdaili bambaşka bir isim olmalı o isim ne Abdülkerim ne de Denayer, ismi çıkanlardan bir tek Mert Müldür heyecan verici ve vizyon transferi olur.

Çıkan isimler umarım doğru değildir. Abdülkerim, Denayer ve Fernando ne arkadaş. Denayer hadi fırsat transferi eyvallah ama Marcao satıp onun mevkiine direk Denayer koyarsak boku yeriz ben diyim. Marcao gidecek ise müdaili bambaşka bir isim olmalı o isim ne Abdülkerim ne de Denayer, ismi çıkanlardan bir tek Mert Müldür heyecan verici ve vizyon transferi olur.
Kesin bu sene kadar az gol yemeyiz marcao giderse

plane2.gif

Kesin bu sene kadar az gol yemeyiz marcao giderse
Onu bilemem ama sadece savunma olarak bakmamak lazım Marcao olayına. Takımın geriden net oyun kuran adamı ve savunma cizgisini ileri taşıyan adam. Oraya ters ayaklı adam koyarsak misal Denayer gibi bu sefer 6 numara oyun kurmak için iyice savunma içine gelecek ve takımın boyu uzayacak. Ha belki Okan hoca savunmadan pas ile çıkmayacak orasını bilemiyorum tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt