Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim transferde kriterim

Emre utkucan

Kimi begeniyorsa ondan uzak duracaksin

Şaka mısınız , gidin önce 3 tane orta saha alın şu takıma sonra keyfiniz ne isterse müldür mü forvet mi stoper mi , gidin onu alın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
F9D610F4-C939-44EC-931F-534CECB4F879.webp

Antalyadaki ilk maçlarında hiç iyi gözükmüyordu. Hatta bir fb yada bjk maçında forumda baya hakaret yemişti kaçırdığı goller yüzünden. Ben en son o dönem izledim. Kötü bitiriciliği Gençbirliğindeki Lima'yı andırıyodu. Nuriyle çıkışa geçmiş sonradan ama takip etmedim dediğim gibi.

sahsen ligi biz ve derbiler haric takip etmiyorum.istisna durumlar disinda. dolayisiyla antalya konusuna bir yorum getirmem dogru olmaz,bize karsi oynadiklari mac haric.

*haji nin dedigim gibi ilk cikis gencler bazli ve schalke u19,II bazli donemine dair idi bir onceki yorumum. o donemki gelisimini surdurebilseydi ne ala - dedigim gibi, schalke buyuk sekte vurdu kisa ve uzun doneme dair. abdli tanidiklarda ,sclhake denklemine benzer bakista... arada dogru ornekler cikiyor kendileri adina avrupa ilk cikis secimlerinde.
*genis resimde yillardir malesef abd ve genel o kita nin yeteneklerinin avrupa cikis yaparken-ki sectikleri pilot ,deneme vs takimlar saglikli olmuyor - scout denkleminde gozlemledigim vakit. arada pulusic,weah,musah vs saglam ilerleyenler oldu elbet.

*musah demisken, valencia iyi para kazanir kisa ve uzun vade de. cok begendigim tur tipoloji.
kendisini italya ligine yakistiriyorum. aslidna bu tur plase yetenekleri italya tandansli udinese ilk bulurdu, bu bayragi simdilik atalanta ve sassuolo,empoli yurutuyor gozlemledigim kadariyla.

dedigim oyuncu dunya kupasinda nasil bir oyun sergileyecek merak ediyorum ayrica.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt