- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Nice bitiremedi 6'yaozan kabak 6.7 ye biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nice bitiremedi 6'yaozan kabak 6.7 ye biter
B.c. terzi yayını daha uygun gibi23te neredeyiz şimdi
-halukların yayın
-burhanların space
-cantango space
?
serhan türk torpilidir kanaldan.Emre buraya da torpille girdi herhalde a spor gibi aralarında yine en kolpa o![]()
23te neredeyiz şimdi
-halukların yayın
-burhanların space
-cantango space
?
cumhur arslan nasıl muhabir olmuş şaşıyorum. Muhabir dediğin yalancı olur, boş konuşur, amigoluk yapar. Adamda hiçbiri yok
üstat ilk transferi açıklama zamanı geldi artıkKonunun ebesine atlamışsınız.
Golcüyü forvet olduğu için kullanıyorum yahu. Önde hareketli, güçlü ve boyuna göre hızlı birisi. TR'de Sörloth gibi gol atacağını düşünüyorum gerçi.Iy oyuncu dersin anlarim da iyi golcu demen olmamis. Rusya liginde de istatistik kasamamis yani
Çok temiz biri yav, adam hak ettiği değeri yıllardır göremiyor. Harbiden geçen benim de aklıma geldi dışlıyorlar adamı resmenKulupde yonetici olsam
Cumhuru ihya ederdim
Solcu diye serefsizler cocugu aralarinada almiyor
huso benden 2 tane extra ban almisin, 50 ye geldimiz zaman nolacak sence
Gscimbom efsanesi oluruz diye dusunuyorum
@Suat Kara birde birseye deginmem gerekiyor
Iyi bi jenerasyonlari olabilir no problem
*Sporda en zor olay sureklilikdir
Ozellikle farkli yasam kriterlerinde surekliligi saglamak saglikli bir spor kulturune dayalidir
Onun icin o tip ulkelerden 1 2 senelik istisnalar cikabilir ama asla para yatirip alinacak topculari yoktur
O tip ulkelerin en az 30 senesi var daha
Diyorum ya turkiyede bile bir spor kulturu son 20 30 yilda olustu ki olusurken yavas yavas amator sporlarda voleybol basketbol gibi kupalar kazanmaya basladik
Kisa bir cevap verdim pisman oldum sen oyle uzun yazinca bende aciklayayim dedim![]()