Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray maçları dışında bir kaç premier lig maçı izlerim yıllardır. Şu anda kimin ismi çıksa medyada heyecan uyandırmaz sanırım. Anca bir iki genç yeteneğin bir kaç videosunu izlersem belki.
Şu geçen sene Arap liginde bir 6 numara vardı herkes bayılıyordu ne oldu o çocuğa? Aklıma geldi birden.

2 aya yakındır yıldız isimler, orta sahalar havalarda uçuşuyor
Hâlâ orta sahamız Taylan-Berkan

Halukların yayın tırt

bu GS muhabirlerinde hava nasıl

bir de link var mı

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Alper konuyu 19.03 de açtığına göre talisca geliyor diyebilir miyiz? :)

Yeni yönetimin ilk transferi arsa olmuş 😁 Devlet bize bir arazi hibe edecekmiş FB 'ye yaptığı gibi.

Islerimden ve cocuklardan ve yogun sosyal hayatimdan dolayi oyle cok futbol takip edemiyorum

3 4 senedir iddayida biraktim turk ligini bile izlemiyorum pek bi gs maclarini izliyorum bu sezon 5-6 mac kacirmisimdir hatta. fbjk maclarini bile senede 10 mac filan izliyorum

Yani guncel degilim cogu yazilan topcularida tanimiyorum eskisi gibi

Hatta ve hatta transfer donemi>basarisiz bir sezon bence takip etmek icin :)

Yani asya tarafindan hic haberim yok

Ozbekler hakkinda hicbir fikrim yok

Eskiden kalma futbol sosyolojisi uzerine gozlemlerim var sadece

Sadece tezimi desteklemek icin baska bir done verebilirim

Afrikali topcular mesela

Fransiz altyapisinda yetisen afrikalilar ile afrikadan gelen topcular muthis bir ornek

Avrupali kulupler fransiz altyapisi yemis topcuya 10 verirse afrikadan gelene max 3 verirler

genel bizim_ligi takip. konusunda belki tepe uyelerde ben olabilirim ,istatistigi bilmiyorum. kendi adima konusayim;
2000 sezonundan sonra ligi sadece bizim maclar ve derbiler ozelinde takip ediyorum.
dolayisiyla ligden bir yetenek soruldugunda tarafima; nacizane versus bize karsi oynadiklari ozelinden gozlem yorumu yapabiliyorum. dolayisiyla bizim lig bazli ayni noktadayiz uzaklik tandansli.

asya futbolu genel. - ve veya ozbek futbolu ozelinde,
bu elbette tercih meselesi sevgili okan,
90larin en basindan beri dunya futboluna nacizane bagimli derecede ilgiliydim.bu da sahsimi salt duz izleme ile sinirli birakmayip-kisisel arastirma,yerinde izleme,ilgi duydugum ulkeler,kitalar,hocalari ,akademileri ,ligleri vs ozelinde bolca arama tarama,arastirma yapmama sevk etti. youtbe,twitt vs nin olmadigi yillarda, elbette o donemler kulubumuze de bolca isim yazdik dunya futbolunda populer olmayan bolgelerden bile. (oyuncu>mektup,,sonralari email bazli) .

yas aldikca bu hoby , ilgi alaka azaldi. hirs vs de... scout gozlem bazli agirlikli olan izleme bakis acim ,artik oylesine izlemeye yoneltti tarafimi ,belki gelinen modern futbol pazari_maddi yone kayan dunya futbolu gidisati ; bu sahsi *heves *kirilmasini bunyeme bulastirmistir bilemiyorum.

yillar sonra futbola ilgimi tekrardan dunya futbolu cercevesinde tekrardan heves etmeme belki bu tur transfr donemleri veya sezon oncesi kamp donemleri neden veya destekleyici otive guc olmustur yoruma acik kendi ozelimde.

forumda galatasarayimiz disinda, dunya futbolu bolumunde aktif olmaya cabaliyorum.oylesine...
ezcumle; yine de bu tur *guzide ve cok degerli buldugum *forumumuzda, vakit buldukca kendimce kendi bildigim ve ogrendigim kadariyla yorumlasiyorum. surci_lisan oldugunu da bilerek.

son olarak kapatirken bir not duselim;
bahsini ettigin *afrika futbolu ~ fransa - koordine noktasina ozellikle tavsiye etmek istedigim baslik, bu hafta sevgili @Murat Saylak renkdasimizin acmis oldugu su baslikta gecmisten hatirladiklarim ozelinde bir iki mesajim mevcut ;

tekrardan tskler uzun uzun mesajlarima katlanip vakit ayirdigindan dolayi.
saygi ve selamlar,

Cumhur önderarslan: beka beka burak elmas zamanı düşünülüyordu şimdi düşünülüyor mu bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt