Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep ayni yuvarlak cevapları veriyor bu da. Bilmiyorum diyemiyor isim veremiyorum çok önemli transferler falan filan diye uyduruyor.Serhan türk: 6-7 transfer olacağını düşünüyorum. Çok isimler var ama onaylatmadan açıklayamam. Haftaya hareketlenir ortam
Kanka para var diye abdule 3 m mi saçsın hemen. Güzel teklif yapmışlar kabul etselerdi çöp kontenjanı boşalırdı
Satılması temmuz sonunu bulur bence kankaMarcao satilmadan bir hareketlilik beklemiyorum. Ondan gelecek para bekleniyor muhtemelen
clubhouse mi kaldı vasfclubhouse'da gs odası yok mu ya twitter nedir
ücretini yuakrı çekip ne zaman ederini bulacaklarsa o zaman satsınlar valla - düşük fiyata marcao gidişi sinir bozar epeySatılması temmuz sonunu bulur bence kanka
Marcao satilmadan bir hareketlilik beklemiyorum. Ondan gelecek para bekleniyor muhtemelen
İmara açsan bile projeni yapmak için tapusunu para ile alman gerekiyor. Mesela biz Florya'nın bizim olmayan bize kiralanan yerini denilene göre 700-800 milyon Tl civarına alacağız. Tapusunu almadığın yere proje yapamazsın ha bu işe yarar tarafı orası sana kiralandığı ve üstünde tesislerin olduğu için almak için öncelik olsun veya alırken fiyatı olsun çok daha uyguna alıyorsun.Bu sefer imara açarken %40'ini kamuya geri veriyorsun.Araziler zaten GSGM'ye ait.Stat arazileri de dahil.(Aziz Yıldırım yıllarca FB 'lileri tapusu bizim diye kandırmişti).Sana üst kullanım hakkı veriliyor (yasaya göre 49 yıl maksimum). Normalde hiçbir özel şirket ya şahısla böyle bir alışveriş yapılmaz ama devlet kulüplere yardım adına böyle enteresan işlerle bir cebinden veriyor, diğer cebine koyuyor... Muhtemelen şu Bankalar Birliği anlaşması ile ilgili kulüpleri kurtarma planının bir parçası bu arazi işleri.Yoksa kayyuma devretmek durumunda kalacaklar kulüpleri.
Cuzdan Bb odemesi + gecen sene aldigimiz uber topcularin tranfer taksidine giderAma cüzdan.gif?
Başlıkta "Ben size"den sonra "taraftarın gönlündeki" kelimeleri çıkmamış renktaşBen size transfer listrsini yazayim
Mert
Kaan
Denayer
Trezege
Talisca
Ndombele
Sorloth
Ilkay
Keita Balde