- 26 Ocak 2021
- 41.399
- 40.682
- 3.078
cagne'nin pivot olduğundan haberi var mı
Canı isterse olur
marsilya da olmuştu sanırım canı istemiş olup.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cagne'nin pivot olduğundan haberi var mı
marsilya da olmuştu sanırım canı istemiş olup.ikisini birden alırsa yabancı sınırı problem olmaktan çıkar.
10 yildir forumdayim 3 takipcim var millet takir takir mod smod megamod oluyor lanet olsunmurhan nezaman super mod olmus yaw
4 oldu10 yildir forumdayim 3 takipcim var millet takir takir mod smod megamod oluyor lanet olsun
Mod olursan samimiyetin kaçar.Böyle daha iyi.10 yildir forumdayim 3 takipcim var millet takir takir mod smod megamod oluyor lanet olsun
Benim hülyalarim benim rüyalarim dünya'dan daha büyük @GSCMasterMod olursan samimiyetin kaçar.Böyle daha iyi.
Ne istiyon oğlum sen söyle bana?10 yildir forumdayim 3 takipcim var millet takir takir mod smod megamod oluyor lanet olsun
torreira --- gueye
-----aslanisca------
bu ortasaha ligin ortasında kupayı alır götürür eve.
GSCRoot olabilir Oscar görevlisi yardimcisi bile olabilirim GSC icin elimi tasin altina sokmaya hazirimNe istiyon oğlum sen söyle bana?
Teknik Ekip de güzel olur. Serverın fişini çekip takma görevi sende.GSCRoot olabilir Oscar görevlisi yardimcisi bile olabilirim GSC icin elimi tasin altina sokmaya hazirim
dursun başkan :
Yillik 2m, 2+1 gelsin baslasin hemen. Artik futbolda yaşin pek önemi kalmadi. Ayni yaslarda josef napiyor göruyoruzGueye 3 ay sonra 33 yasina girecek. 1 yil sozlesmesi kaldi. PSG’de 4m euro kazaniyormus galiba.
Sana bir görev vericem. Gerçekleştirebilirsen istediğin title'ı vericez sana. OKEY mi?GSCRoot olabilir Oscar görevlisi yardimcisi bile olabilirim GSC icin elimi tasin altina sokmaya hazirim

2 üstteki posta bakTaraftarın gazını almak için atılan isimlere itibar etmeyiniz
veyahut abartmayınız...