Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.901
- 14.815
- 2.623
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adam nedense bana güvenilir geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cunku o yuruyen gsbunu niye GS spor kulübü görseliyle yalanlar biri
en son chapuisatIsvicreden en son hangi oyuncu cikti da buyuk liglerde fark yaratti? Bilmedigimden soruyorum
Ordan yersiz zlatan(frey) geldi is yapmadi yersiz messi(hayrovic) geldi is yapmadi da
Bi güç olmadan çivi bile tahtaya mıhlanmazken ,dünyanın gezegenlerin canlıların bu kadar eksiksiz oluşması tesadüfen olabilir mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde böyle oyuncu çok. Bu seferlik bizden olsun.Niye ya 3 4 milyon euro versin
Zaten gayriresmi bizim sportif asde
Parada bol muratda
Fbjkliler kudursun
Gercekten son muşen son chapuisat
Bakasetass bence en doğru örnek. Çalım ve pas becerileri üst düzey değil ama önünde bulunca yapıştırmış. Kanata da 10'a kaydırabileceğimiz Vargas tarzı birini bulursak girilebilir. Takım planlaması ile alakalı.Serdar Kelleci biraz fazla övmüştü analizinde bugün youtube kanalında. inansam mı bilememiştim
Bence full medya doldurması ...güya eski oyuncusu ya.Okan hoca Galatasaray a geldiğinin farkındadır umarım. Vedat Filan bizi kesmez. Klüp daha iyi santrafor için imkan taniyor ve Okan hoca çıkan haberlerde ki gibi Vedat diye sayikliyorsa ayağına sikar. İnşallah vizyonu geniştir ve bir oyuncuya takıntısı yoktur