- 1 Ocak 2011
- 15.443
- 10.461
- 1.838
Bizim ligde kotu yaniacık konus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ligde kotu yaniacık konus
gsye dandik diyemezsinBizim ligde kotu yani
Lig dandikgsye dandik diyemezsin
taylanı göndermek lazım, artık katlanamıyorum o herifi sahada görmeye. baran pekala yapabilir onun işini, hatta daha iyisini yaparTaylan berkandan biri kesin gider diye dusunuyorum.
Hocaaammm
Italyancada Mert Meric demekMeriç mi
Kuklalığa değil de gerçekten duran top çalıştıracak ekipten biri olacaksa hayır demem. Duran top dediğimiz olay da basit bir iş değil net ekip işi frikik at ön direğe orta kes değil. Orta yapılırken kim nerede duracak kim nerede topu karşılayacak sonraki aksiyon ne olacak bunlar hep ekip işiEkli dosyayı görüntüle 164023
Duran Top ve Pasta Uzmani
Taylan'ın sözleşmesini kaç yıl uzattıklarını unuttun herhalde reisTaylan berkandan biri kesin gider diye dusunuyorum.
Ben berkan'ın gönderileceğini düşünüyorum murh.Taylan'ın sözleşmesini kaç yıl uzattıklarını unuttun herhalde reis
E. Timur para harcanması gereken mevkilere para harcanak deyince benim kafa buraya gitti knktaylanı göndermek lazım, artık katlanamıyorum o herifi sahada görmeye. baran pekala yapabilir onun işini, hatta daha iyisini yapar