- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.103
- 5.488
zeki amdi de gelsin,kazımcandan sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Şampiyonlugun şuan pek olayi kalmadi Avrupaya gidip saglam zevk veren takim olsak yeterli.Umutlu olmak istiyorum, inanmak istiyorum yönetime 2011/2012 sezonundaki gibi taş gibi bir takım istiyorum. Bu sezon şampiyonluk görmek istiyorum.
kafamın içinde kira vermeden yaşıyor 2 gündür
native almanca fransızca + iyi derecede ingilizce biliyormuş. başka hangi dilleri biliyor la tr dışındaavrupa yokken cenkin ağzına bakıyoruz dorusu bu heriften daha iyi bi ikna edici bulamayız öyle ccc şükrüyle falan olmaz bu işler hem kel hem sakallı hem monchiye benziyo entellektüel biraz da 5-6 tane yabancı dil biliyo aynı zamanda büyük şans YAŞA CENK ERGÜN
Almanca - ingilizce- fransızca - türkçe ile beraber 4 dil değil mi işte.native almanca fransızca + iyi derecede ingilizce biliyormuş. başka hangi dilleri biliyor la tr dışında
ahmet 5-6 demiş. herif sallamadan duramıyor ya illa bir kolp katacakAlmanca - ingilizce- fransızca - türkçe ile beraber 4 dil değil mi işte.
onu salladım knknative almanca fransızca + iyi derecede ingilizce biliyormuş. başka hangi dilleri biliyor la tr dışında