Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.5a Abdülkerim mi 6 ya 1 yaş küçük Kaan mi ? Ben şahsen Abdulkerimi severim ama Kaan daha garanti bir stoperdi bizim için .
Kaan Ayhan'ın kulübü ve menajeriyle illa ki iletişime geçilmiştir bence ve o olmayınca bu transfere yönelmişizdir, tahminim o yönde
Kaan'ı isterdim ben

okan buruk kararından sonra morutan'ın kaderi belli olacak. eyüpspor kiralama teklifinde bulunmus

Ben kamp görmeden vazgeçileceğini sanmıyorum - kampta Okan'a kendini gösterirse konu kapanır.. Top Morutan'da artık burda bence

Bizle de ismi geçti bu gece. Haluk Yürekli'ye göre bizde istiyormuşuz

sondan geri bakmaya başladım evde değildim akşam - bence verilen isimler gündem doldursun diye (çoğunluğu tabi) - bence Haluk'a da söylüyorular konuş bunları gündem doldur diye falan. Ben kimseye net bilgi verdiklerini sanmıyorum ciddi aşama kaydedilmemişse açıkçası.

vermeleri hata olur zaten

Kaan için maaşta 2 milyon euroya yakın olacak ama ayrıca Abdülkerim 2.8 milyon ve Kaan'a asla 6 milyon vermem Abdülkerim'den daha kaliteli değil.

Tamam da Abdülkerimin Alparslan olma ihtimali de hiç düşük değil ...
Benim korkum Nelson -Abdulkerim tandemine güvenip sezona başlamamız kestane olabiliriz

kazmalıgı tutar belki bi umut,ya da belki bjk kanatları işlemez;D
BJK ence Rıdvan'ın katkısını çok arayacak - lig özelinde çok güzel kanattan top taşıyıp serveis ediyordu valla. Stoper tarafı 1 tane aldılar ama soru işareti yeter mi. Kanatta en etkili unuttum adamın adanı sakallı siyahi , o var - sağda da Rosier var.

Göbekleri fena değil ama defnas kısımları bence epey zaaf verecek.

Tamam da Abdülkerimin Alparslan olma ihtimali de hiç düşük değil ...
Benim korkum Nelson -Abdulkerim tandemine güvenip sezona başlamamız kestane olabiliriz
Alpaslan ile Abdülkerim çok farklı oyuncular biri açık oynayan bir takımdan biri kapalı oynayan bir takımdan geldi. Abdülkerim'in ayağı ve takımı atağa çıkarması Alpaslan ile kıyas kabul etmez zaten. Nelsson, Abdülkerim'in bazen yerini kaybetmelerini iyi toparlayacağını düşünüyorum. Defans arkasına atılan paslarda sorun yaşayabiliriz belki. Ama orta sahayı full yabancı yapmak daha önemli bence.

kazmalıgı tutar belki bi umut,ya da belki bjk kanatları işlemez;D

Kazmaligida tutmaz gomez vol2 olur

Benim ztn favorim suan icin bjk (eeghorstu aldilar sayiyorum)

1 ay sonra transferler biraz sekillensin bakariz kim ne oluyor

Gerci gecen senede transferlerden sonra favorim. Bjkydi ts aldi goturdu

BJK ence Rıdvan'ın katkısını çok arayacak - lig özelinde çok güzel kanattan top taşıyıp serveis ediyordu valla. Stoper tarafı 1 tane aldılar ama soru işareti yeter mi. Kanatta en etkili unuttum adamın adanı sakallı siyahi , o var - sağda da Rosier var.

Göbekleri fena değil ama defnas kısımları bence epey zaaf verecek.
Stopere aldıkları oyuncu Vida'dan daha kötü bir stoper bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt