Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanson'un oluru var mı bu arada

Ondaki mevzu ne

Thauvin falan sürprizi çıksa keşke bir yerlerden
Haluk kaynaklı isimdi sanırım (onun haberine göre Raskin , Sanson ve Solbakken için epye uğraşıyormuşuz)

Çok fena gelmemişti gözüme açıkçası bakınca- Fransız ortasahalar iyi genelde ya şaka maka o yaş bandında

Sanson'un oluru var mı bu arada

Ondaki mevzu ne

Thauvin falan sürprizi çıksa keşke bir yerlerden
Oynatmamışlar hiç. Kadirin söylediğine göre Gerrard da beğenmemiş. Fiziği epl için uygun değil diyenler var.
Sözleşmesi 2025de bitiyor maaşı düşük sayılır. Ocak 2021de 15m vermişler bize en az bi 7-8m çekerler gibi gözüküyor.
1656157020439.png

şüphesiz iyidir de bi de altyapıda prof sözleşme de bir tek hamza ile yapılmış diye bir şey duydum uğurdan galiba

emirhanla baran da çok iyi onlarla niye yapmıyorlar acaba
18 olmadan 3 sene üstü sözleşme yapılamıyor diye biliyorum o da amatör oluyor ya da eskiden öyleydi. Efe hakkında da fikrim yok ama çok pohpohlanıyor.

Emirhan küçük de Baranla garanti imzalanır Hamzayla ikisi en hazır oyuncular gibi.

Haluk kaynaklı isimdi sanırım (onun haberine göre Raskin , Sanson ve Solbakken için epye uğraşıyormuşuz)

Çok fena gelmemişti gözüme açıkçası bakınca- Fransız ortasahalar iyi genelde ya şaka maka o yaş bandında
Zamanında Gourcuff'u alma noktasına gelip alamamıştık, döneminin Payet'i idi.

solbakken sağ kanat mıydı? yunus ne olacak?

Bu çocuklar yetenekli mi değil mi ona bakalım. Yetenekli ise torpilden söz etmek niye. Bu tür yakıştırmalar onlara da kulübümüze de zarar verir.

Yavas yavas killanmaya basladim ben bu yonetimden

Trezege
Muleka ve Weghorst

Ucude NET tutacak transferler

Biz niye meydani bos birakiyoruz?

Weghorst dışında diğer iki isim bence net falan değil.Hatta çok büyük oranda başarısız olabilecek adamlar.

Bjknin senelerdir golcü seçimleri çok iyi.Adamlar çaplarına göre bence gayet iyi transferler yapıyorlar.

Bizim gidişatın olumlumu olumsuzmu olduğu üç,beş kesinleşen transfere göre belli olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

solbakken sağ kanat mıydı? yunus ne olacak?
merkeze kayar ben o kadar stabil olacağını düşünmüyorum kimsenin ofansta , misal geçen sezon sahada bir bakıyordun bize herkes taç çizgisine yakın orta santra yuvarlağı bomboş . Cica bile taca yakın geliyordu, taylan falan malum..

hareketli ofansta merkeze doğruda kayar bence gerekirse yunus (kerem daha kanattan dibe yağan karakterde) - ben illa birinden bii oynar düşüncesinde değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt