Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Santrafor ismi hiç geçmiyor. Bence Mohammed her maç 11 oynasa 20 gol atar. En kötü Umut Bozok, Mohammed, Vedat Muriç yapsak, haftada 1 maç oynayıp şampiyon oluruz - bu ortasaha için ismi geçenlerden ikisi gelse -. Trabzon en ciddi rakibimiz olur, Fener’de Jesus ingilizce bilmeden nasıl yapacak göreceğiz, kapalı kutu. Santrafor, bir de etkili 10 numara özelliği olan iş yapacak kalite bir oyuncu almamız şart.

Onyekuru tam kontra atak topçusu. Takım öne geçtiğinde ya da geriye yaslandığında iyi işler çıkartıyor. Set hucumunda da defans hatası olur ise iş yapabiliyor. Şahsen ben oyuna daha fazl zekasını koyabilecek oyuncular istiyorum. Kerem in de en çok geliştirmesini istediğim yönü bu.

FWGsm5vX0AAQPUF

Ben o zamanlar Onyekuru’yu transfer onerileri konusuna yazmistim. Gelisimini de takip ediyordum. Hatta o donem Gent’te oynayan Moses Simon ve Samuel Kalu vardi. Mechelen’de oynayan Hassane Bande vardi. Yine bizim ilgilendigimiz Edmilson vardi. Belcika liginden iyi kanat oyunculari cikiyor.
deniz undav'ın takım arkadası var dante diye. 10 gol 13 asist yapmis bu sezon. tanir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt