Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luyindama,mohammed,diagne,omar,gomis

bunlarla yolları ayırabilsek ne güzel olur

okan birkaç oyuncunun performansını arttıracaktır. Hoca görmeden kimse gönderilmemeli. Emre kılıncı parlatacağını düşünüyorum. Fatih hoca son zamanlarda takım üzerinde olasılık çalışıyordu. doğru bir yaklaşım değildi. zararını gördü.

topcu diretirse ne yapılmalı rtaş
alemin enayisi biz miyiz ya onyekuru gedson denayer herifler geberiyodu gelmek için vermediler

adem gitmek istedi gitsin okan koçuk gitmek istedi gitsin. adem gitti forvetsiz kaldık sezon gitti belki de

e sözleşme yapmayalım o vakit kimseyle

oyuncu pazarlamayı ve satmayı bir türlü öğrenemiyorsak bu genç oyuncu geliştirip satma işini de bırakalım o zaman bence. ne gerek var satmayı bilmedikten sonra

Bizlik bir durum yok ki Fernando oyuncuyu kafalamış, Sevilla da bunun avantajını kullanmaya çalışıyor. Marcao da bonservis düşük olursa yüksek maaş alabileceğinin farkında.

Burada tok satıcıyı oynamak gerekiyor, daha iyisini daha ucuza alabiliyorlarsa alsınlar, 2 stoperi 90 kağıda satıp 15 vermiyorlarsa kendileri bilir.

okan birkaç oyuncunun performansını arttıracaktır. Hoca görmeden kimse gönderilmemeli. Emre kılıncı parlatacağını düşünüyorum. Fatih hoca son zamanlarda takım üzerinde olasılık çalışıyordu. doğru bir yaklaşım değildi. zararını gördü.

Emre Kılınç'tan verim alabilirse çok iyi olur ya çocuk bi değişik, sanki ayağından tutan varmış gibi bir var, bir yok. Halen Sivas'ta oynuyor olsaydı coşturmaya devam ediyordu muhtemelen

FWHKvJUWAAEZowR

Marcao gibi bir stopere sirf sevilla ve zenitden teklif gelmesi de ayri bir olay, üc dört talibi olsa sevilla cingene pazarligi cekebiliyormuydu görürdük.

Erden timurda 20 milyon hayal dersen tabiki adamlar en düsük rakamdan futbolcunu almaya kalkar. Satmiyorum o vakit diye rest cekeceksin iki senelik sözlesmesi var Marcaonun iki yil trip edip yatacak hali yokya.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt