- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Katılıyorum hocam.oyuncu pazarlamayı ve satmayı bir türlü öğrenemiyorsak bu genç oyuncu geliştirip satma işini de bırakalım o zaman bence. ne gerek var satmayı bilmedikten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum hocam.oyuncu pazarlamayı ve satmayı bir türlü öğrenemiyorsak bu genç oyuncu geliştirip satma işini de bırakalım o zaman bence. ne gerek var satmayı bilmedikten sonra
Bu adamlara sövüp niye sürekli izliyorsunHY: “Çok çalışın bizim seviyemize gelin.”
Marcao parasını mert ve bardakçıya gömüyoz ha
alemin enayisi biz miyiz ya onyekuru gedson denayer herifler geberiyodu gelmek için vermedilertopcu diretirse ne yapılmalı rtaş
oyuncu pazarlamayı ve satmayı bir türlü öğrenemiyorsak bu genç oyuncu geliştirip satma işini de bırakalım o zaman bence. ne gerek var satmayı bilmedikten sonra
okan birkaç oyuncunun performansını arttıracaktır. Hoca görmeden kimse gönderilmemeli. Emre kılıncı parlatacağını düşünüyorum. Fatih hoca son zamanlarda takım üzerinde olasılık çalışıyordu. doğru bir yaklaşım değildi. zararını gördü.
Yillardir tek izledigim spor prgrami admirimBu adamlara sövüp niye sürekli izliyorsun
yanlış oldu alıntıalemin enayisi biz miyiz ya onyekuru gedson denayer herifler geberiyodu gelmek için vermediler
adem gitmek istedi gitsin okan koçuk gitmek istedi gitsin. adem gitti forvetsiz kaldık sezon gitti belki de
e sözleşme yapmayalım o vakit kimseyle
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi