Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
@Sami Karakoç bu willan carvalho nasıl la?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sami Karakoç bu willan carvalho nasıl la?
city ve real para içinde yüzüyor, onların 3-5 kuruşa ihtiyacı yok diye salıyorlar. bizim her kuruşa ihtiyacımız var çünkü fakirizCity ve Real de bizim gibi. Kulup kulturuyle ilgili biraz.
Fakiriz ama gonlumuz zengin aga
2-3m az kazanalim ama bizden ayrilan bizi unutmasin.
Baska hangi Turk kulubunden ayrilan yabanci oyuncular deliler gibi taraftarlik yapmaya devam ediyor?

Para onemli degil kral. Onemli olan yolda edindigimiz dostlardir.city ve real para içinde yüzüyor, onların 3-5 kuruşa ihtiyacı yok diye salıyorlar. bizim her kuruşa ihtiyacımız var çünkü fakiriz![]()

karı istiyor musun?
Metecan kim?Metecan hasta Galatasaraylı fanatik adam o attıysa iş bitmiştir
Kaldıramazlar
Canım istemiyorkarı istiyor musun?
bize dost değil para lazım bu aşamada daha şampiyonluk yarışına dahil olacak kadro dizmemiz lazım.Para onemli degil kral. Onemli olan yolda edindigimiz dostlardir.![]()
Eee o gitti diye biliyorum ben. O değildir. Umarım akbabyı göndermek gibi bir hata yapmazlar. Ben bu sene Okan ın onu iyi kullanacağını düşünüyorum. Belki emre Kılınç. Ama bana kalırsa hiç izlemeden göndereceği oyuncu değil. En azından idmanlar da hazırlık maçlarında izleyip değerlendirip gönderir gönderirse.alpaslan olabilir mi. eyüpspora gidecek diyorlardı