Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi-Arabistan haberlerini Erden Timur'un yaptırdığını düşünüyorum. Ziyech ismini de vermişti geçenlerde o Arabistan'a gitti mesela. Bunu da beklentiyi düşürmek için yaptı bence. Biliyordu orasıyla anlaştığını ama "oyuncuları istiyoruz ama Arabistan'a gidiyorlar" algısı için bilerek zikretti adını. Erden zeki adam.

Icardi-Arabistan haberlerini Erden Timur'un yaptırdığını düşünüyorum. Ziyech ismini de vermişti geçenlerde o Arabistan'a gitti mesela. Bunu da beklentiyi düşürmek için yaptı bence. Biliyordu orasıyla anlaştığını ama "oyuncuları istiyoruz ama Arabistan'a gidiyorlar" algısı için bilerek zikretti adını. Erden zeki adam.
Okan dün Arabistan dan teklif almayan oyuncuların bile bir beklentisi olduğunu ve bu yüzden beklemek istediklerini belirtti. Şu takımlar bir yabancı kontenjanlarını doldurdular da bir an önce önümüze baksak.

30 yasinda ziyech icin araplar bonservis 50m veriyorlarsa, biz enayimiyiz ses getirmis taninmis zanioloya cikis 35m istiyoruz, bu piyasaya göre 23 yasinda topcu bedava. raplar piyasayi degistirdi, bizde buna göre pazarlamamiz lazim.
35 istemiyoruz renkdas transfer ederken o 35 milyon çıkış maddesi ile anlaşıldı.Bu rakamı getiren direk alır oyuncuyu.

Büyük transfer yapan Al Ahli-Hilal-İttihad-Nasr dışında takım yok. O maaşları sadece bunlar veriyor. Diğer takımlarla anıldığı her haber kolpa.
Suudi Arabistan’ın 700 milyar dolar büyüklüğündeki varlık fonu PIF, AlIttihad, Al-Ahli, Al-Hilal ve Ronaldo’nun oynadığı Al-Nassr kulüplerinin yüzde 75 hisselerini aldı. Devlet petrol şirketi Aramco da Al-Qadisiyah takımını aldı. Hedef, küresel reklam ve sponsorluk anlaşmalarının önünü açmak.
Büyük bir yangin yapildi ama 5 kulübün alacagi toplam yabanci futbolcu sayisi 40i gecmez

Icardi bizde kalsin, gerisinin önemi yok. Ziyech gibi isimleri ben Omar, Feghouli ve Belhanda'dan dolayi zaten istemiyordum.

Chelsea'den artiklari topluyorlar gibi bir izlenim var.

okan hocanın röportajından anladığım miçöye teklif gelirse ve iyi olursa gitmesine izin verilecek

Amerika’dan topçu çıkmaz abi çıkmaz adamların topu bile yamuk yav
NBA basketbolun zirvesi olarak görülür. O bile Amerika'da en popüler spor değil. 2026 DK, Messi'lerin vs. Amerika'ya gitmesi bir ilgi uyandırır elbet. Ama adamların spora bakışı Avrupa'dan farklı bir kere. O kültür farkını hesaba katmak lazım. Yine de her genelleme gibi bu da yanlışlanabilir. Bahsettiğim futbol kültürüne hakim, Avrupa göçmeni milyonlarca insan var Amerika'da. Eğer üzerine düşerlerse bundan 5-10 sene sonra bambaşka seviyeye gelebilirler.

Chelsea bu kadar para kazanmışken zaniolo yu 35 e alıp jorginho ile birlikte oynatsın işte...

Büyük bir yangin yapildi ama 5 kulübün alacagi toplam yabanci futbolcu sayisi 40i gecmez

Icardi bizde kalsin, gerisinin önemi yok. Ziyech gibi isimleri ben Omar, Feghouli ve Belhanda'dan dolayi zaten istemiyordum.

Chelsea'den artiklari topluyorlar gibi bir izlenim var.
Chelsea'de PIF'in (Arap Varlık Fonu) hissesi varmış. Onlardan almaları normal o yüzden. 2-3 sene devam edecek diyorlar o zaman sıkıntı büyük.

Elimizdeki en özel yeteneğin bir yetenek fukarasıyla takaslanmasına kesinlikle karşıyım. Satmayalım yahu böyle bir zorunluluğumuz mu var?
zaten şimdi bırakmıyomusuz zaniloyu.3.ön eleme turundan sonra görüşülcekmiş,transfer şimdilik yattı

Son düzenleme:
14 yabancının 3'ünü forvete harcamak anlamsız sezonun çoğunda çift forvet oynamayacaksak. Üçüncü forvet yerli olmalı.

Zaniolo 2. turda oynar mi? Adam 3 gün önce son macina cikti ve simdi rahat bir 4 hafta tatil yapar. Tatilden dönüp 1 hafta zar zor antrenman yapmis adami hemen oynatir mi hoca?

-de21ek.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt