Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 yabancının 3'ünü forvete harcamak anlamsız sezonun çoğunda çift forvet oynamayacaksak. Üçüncü forvet yerli olmalı.
1 Muslera
2 Boey
3 Nelsson
4 Torreira
5 Oliveira
6 Zaniolo
7 Mertens
8 Icardi

09 Sol Bek
10 Orta Saha
11 Rashica
12 Forvet Arkasi/Kanat
13 Forvet
14

Bu durumda yabanci sag bek veya stoper ekleyebiliyoruz 14 olarak.
4.stoperi yabanci yapma taraftari degilim
Yabanci sag bek veya opsiyonel olarak öne bir kanat/forvet arkasi daha alinabilir/eklenebilir.

Luyindama, Cicaldau, Morutan, Ross, Yusuf, Dubois ve Midtsjö
Bunlardan en fazla 1'i kalabilir.

Gercekci olmak lazim. Bu seneyi bitirip satilacak olan adamlarin yerine yine yabanci bakilir. Yabancilarda karavana lüksümüz yok.

Neyse düşüncelerimi belirteyim. Zaniolo Cl de oynamayan bir takıma gitmez bence.
Boey Arsenal hedefi var büyük ihtimal. O ölçekli bir takım çıkmazsa Cl de oynamak adına burada kalabilir ama yine de bir Cl takımı isteyecektir. Burada bonservisine ödenecek ücret belirler gidip gitmeyeceğine.
Nelsson gitmek istiyor gibi. Bence de geçen sene ona verilen sözler var gibi. Pl de Tottenham falan isteyebilir gibi geliyor bana. İskandinav oyunculara daha bir ilgililer.
İcardi bence tatili uzatacak Cl ön elemelerinde de oynamayacak. Cl ye kalırsak o da takımda kalacak. Kalamazsak diğer tekliflere yönelecek.
Rashica için birşey öngöremiyorum. Kulüple anlaşabilirsek oyuncu kalmak istiyordur diye düşünüyorum. Onun geleceği bence bonservis bedeline bağlı. Belki bir sene daha kiralık birşeyler olabilir.
Midtdjö takımdan ayrılır gibi geliyor bana. Sadece maliyeti karşılayacak bir bonservis bedeli bekleyecektir yönetim.
Şu anda yöneticilerin yedek forvet üzerinde ve sol bek üzerinde yoğunlaştıklarını düşünüyorum Cl ön elemeleri için.

mckkeniie ya bundesligaya ya da premier lige gidecekmiş.böylelikle pedulla ve la gazettanın yalanı bir kez daha ortaya cıktı.zaniolo için juventusun parası olmadıgından 3.ön eleme turu sonrasına kaldı diyolar bi de;D

1 Muslera
2 Boey
3 Nelsson
4 Torreira
5 Oliveira
6 Zaniolo
7 Mertens
8 Icardi

09 Sol Bek
10 Orta Saha
11 Rashica
12 Forvet Arkasi/Kanat
13 Forvet
14

Bu durumda yabanci sag bek veya stoper ekleyebiliyoruz 14 olarak.
4.stoperi yabanci yapma taraftari degilim
Yabanci sag bek veya opsiyonel olarak öne bir kanat/forvet arkasi daha alinabilir/eklenebilir.

Luyindama, Cicaldau, Morutan, Ross, Yusuf, Dubois ve Midtsjö
Bunlardan en fazla 1'i kalabilir.

Gercekci olmak lazim. Bu seneyi bitirip satilacak olan adamlarin yerine yine yabanci bakilir. Yabancilarda karavana lüksümüz yok.
1 Muslera
2 Boey veya muadili
3 Nelsson veya muadili
4 Torreira
5 Oliveira
6 Zaniolo veya muadili
7 Mertens
8 Icardi veya muadili
9 Rashica veya muadili
10 Forvet arkası (as)
11 Sol bek (as)
12 Orta saha (as)
13 Yedek forvet
14 Genç orta saha veya Midtsjø veya Moruţan

Boey-Müldür değişimi olursa Dubois kalır bence ama sınır konusunda değişiklik olmaz.

Her türlü üçüncü forvete yer olacağını düşünmüyorum.

mckkeniie ya bundesligaya ya da premier lige gidecekmiş.böylelikle pedulla ve la gazettanın yalanı bir kez daha ortaya cıktı.zaniolo için juventusun parası olmadıgından 3.ön eleme turu sonrasına kaldı diyolar bi de;D
Serg sen niye işine gelen her şeye inanıp işine gelmeyene inanmıyosun?

Serg sen niye işine gelen her şeye inanıp işine gelmeyene inanmıyosun?
işime gelmeyene diye bişey yok.zaniolonun gitmesini isteyenelrle aynı fikirde degilim ama 100 kez yazdım,juvenin haber sitesinden 5 gundur cıkmıyorum,arastırıyorum juve para verir mi,transfer politikası ne öyle yorum yapıyorum.o yuzden de kendimden cok eminim.nitekim haklı cıkacagım sonunda,ama bunun önemi yok

Oyun zekası ve devamlılığı yüksek Rashica varken sırf fizikli diye beyinsizin tekini alalım aynen. Mükemmel bir fikir.
Futbol hayatı barcelonada geçirdiği zamanlar hariç ingilterede geçmiş her sene 30 maç üstü oynamış adam evet beyinsizin teki. İngilitere'de sizin kadar futboldan anlayan adamlar yok ki bu kadar bonservis paraları ödeyip bu kadar maça çıkarmışlar bu beyinsizi. Nice beyinsiz denilen adamlar bu ligde ne istatistikler yaptı ayrıca. Onyekuru oyun zekası ile devamlılığı ile atmadı o kadar golü. Ben tam bizim ligde coşacak adam olduğuna inanıyorum. Bonservisi de elindeyken girilebilir bir risk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt