Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 Muslera14 yabancının 3'ünü forvete harcamak anlamsız sezonun çoğunda çift forvet oynamayacaksak. Üçüncü forvet yerli olmalı.

Bu işlere giren araplar, y siniri varsa bile kaldirirlar artilY sınırı kaç Arabistan’da
O problem değilse Talisca, Ziyech, Ronaldo beraber oynar.
1 Muslera1 Muslera
2 Boey
3 Nelsson
4 Torreira
5 Oliveira
6 Zaniolo
7 Mertens
8 Icardi
09 Sol Bek
10 Orta Saha
11 Rashica
12 Forvet Arkasi/Kanat
13 Forvet
14
Bu durumda yabanci sag bek veya stoper ekleyebiliyoruz 14 olarak.
4.stoperi yabanci yapma taraftari degilim
Yabanci sag bek veya opsiyonel olarak öne bir kanat/forvet arkasi daha alinabilir/eklenebilir.
Luyindama, Cicaldau, Morutan, Ross, Yusuf, Dubois ve Midtsjö
Bunlardan en fazla 1'i kalabilir.
Gercekci olmak lazim. Bu seneyi bitirip satilacak olan adamlarin yerine yine yabanci bakilir. Yabancilarda karavana lüksümüz yok.
çöktük chelseaye sonunda gel mavi filim
çöktük chelseaye sonunda gel mavi filim
Serg sen niye işine gelen her şeye inanıp işine gelmeyene inanmıyosun?mckkeniie ya bundesligaya ya da premier lige gidecekmiş.böylelikle pedulla ve la gazettanın yalanı bir kez daha ortaya cıktı.zaniolo için juventusun parası olmadıgından 3.ön eleme turu sonrasına kaldı diyolar bi de![]()
İncirlikspor mu oluyoruz?Haji Wright,McKennie ve Pulusic i almalıyız
işime gelmeyene diye bişey yok.zaniolonun gitmesini isteyenelrle aynı fikirde degilim ama 100 kez yazdım,juvenin haber sitesinden 5 gundur cıkmıyorum,arastırıyorum juve para verir mi,transfer politikası ne öyle yorum yapıyorum.o yuzden de kendimden cok eminim.nitekim haklı cıkacagım sonunda,ama bunun önemi yokSerg sen niye işine gelen her şeye inanıp işine gelmeyene inanmıyosun?
Futbol hayatı barcelonada geçirdiği zamanlar hariç ingilterede geçmiş her sene 30 maç üstü oynamış adam evet beyinsizin teki. İngilitere'de sizin kadar futboldan anlayan adamlar yok ki bu kadar bonservis paraları ödeyip bu kadar maça çıkarmışlar bu beyinsizi. Nice beyinsiz denilen adamlar bu ligde ne istatistikler yaptı ayrıca. Onyekuru oyun zekası ile devamlılığı ile atmadı o kadar golü. Ben tam bizim ligde coşacak adam olduğuna inanıyorum. Bonservisi de elindeyken girilebilir bir risk.Oyun zekası ve devamlılığı yüksek Rashica varken sırf fizikli diye beyinsizin tekini alalım aynen. Mükemmel bir fikir.