Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Bana güzel bi duyum verin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan dün Arabistan dan teklif almayan oyuncuların bile bir beklentisi olduğunu ve bu yüzden beklemek istediklerini belirtti. Şu takımlar bir yabancı kontenjanlarını doldurdular da bir an önce önümüze baksak.Icardi-Arabistan haberlerini Erden Timur'un yaptırdığını düşünüyorum. Ziyech ismini de vermişti geçenlerde o Arabistan'a gitti mesela. Bunu da beklentiyi düşürmek için yaptı bence. Biliyordu orasıyla anlaştığını ama "oyuncuları istiyoruz ama Arabistan'a gidiyorlar" algısı için bilerek zikretti adını. Erden zeki adam.
35 istemiyoruz renkdas transfer ederken o 35 milyon çıkış maddesi ile anlaşıldı.Bu rakamı getiren direk alır oyuncuyu.30 yasinda ziyech icin araplar bonservis 50m veriyorlarsa, biz enayimiyiz ses getirmis taninmis zanioloya cikis 35m istiyoruz, bu piyasaya göre 23 yasinda topcu bedava. raplar piyasayi degistirdi, bizde buna göre pazarlamamiz lazim.
Büyük transfer yapan Al Ahli-Hilal-İttihad-Nasr dışında takım yok. O maaşları sadece bunlar veriyor. Diğer takımlarla anıldığı her haber kolpa.
Büyük bir yangin yapildi ama 5 kulübün alacagi toplam yabanci futbolcu sayisi 40i gecmezSuudi Arabistan’ın 700 milyar dolar büyüklüğündeki varlık fonu PIF, AlIttihad, Al-Ahli, Al-Hilal ve Ronaldo’nun oynadığı Al-Nassr kulüplerinin yüzde 75 hisselerini aldı. Devlet petrol şirketi Aramco da Al-Qadisiyah takımını aldı. Hedef, küresel reklam ve sponsorluk anlaşmalarının önünü açmak.
NBA basketbolun zirvesi olarak görülür. O bile Amerika'da en popüler spor değil. 2026 DK, Messi'lerin vs. Amerika'ya gitmesi bir ilgi uyandırır elbet. Ama adamların spora bakışı Avrupa'dan farklı bir kere. O kültür farkını hesaba katmak lazım. Yine de her genelleme gibi bu da yanlışlanabilir. Bahsettiğim futbol kültürüne hakim, Avrupa göçmeni milyonlarca insan var Amerika'da. Eğer üzerine düşerlerse bundan 5-10 sene sonra bambaşka seviyeye gelebilirler.Amerika’dan topçu çıkmaz abi çıkmaz adamların topu bile yamuk yav
Chelsea'de PIF'in (Arap Varlık Fonu) hissesi varmış. Onlardan almaları normal o yüzden. 2-3 sene devam edecek diyorlar o zaman sıkıntı büyük.Büyük bir yangin yapildi ama 5 kulübün alacagi toplam yabanci futbolcu sayisi 40i gecmez
Icardi bizde kalsin, gerisinin önemi yok. Ziyech gibi isimleri ben Omar, Feghouli ve Belhanda'dan dolayi zaten istemiyordum.
Chelsea'den artiklari topluyorlar gibi bir izlenim var.
dünyada zaniolonun gideceği son takım çelsi olabilirChelsea bu kadar para kazanmışken zaniolo yu 35 e alıp jorginho ile birlikte oynatsın işte...
Zamanında bir transfer olayı falan mı yaşanmıştı? Doğru söylüyorsun...dünyada zaniolonun gideceği son takım çelsi olabilir
bodrumspora kiralanması daha olası
çelside 60 oyuncu falan var sadece gönderirler bu transfer döneminde muhtemelenZamanında bir transfer olayı falan mı yaşanmıştı? Doğru söylüyorsun...
zaten şimdi bırakmıyomusuz zaniloyu.3.ön eleme turundan sonra görüşülcekmiş,transfer şimdilik yattıElimizdeki en özel yeteneğin bir yetenek fukarasıyla takaslanmasına kesinlikle karşıyım. Satmayalım yahu böyle bir zorunluluğumuz mu var?
transfer durumu 3.ön eleme turu sornasına kaldı diye hepsi üzülmüştür ama hala konusuyolarZaniolo'yu yönetim değil de GSC satmaya çalışıyor gibi.