- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
italya fransa u21 maçında ne topçular var beee
iki takımda çoğu diğer milletlerin a milli takımını yener gibi
Fransa U21 kadro değeri 500 milyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
italya fransa u21 maçında ne topçular var beee
iki takımda çoğu diğer milletlerin a milli takımını yener gibi
Zaten o paralarin belki yillik 4-4.5 bizden gerisi sponsorlardan cikacakHakli
Maddi anlamda fahiş rakamlar
Inter ve psgdeki sorunlu gecmisini goz onunde bulundurursak baya riskli iş
1.1 imza parası var ekstra
Mertens'de yasa pek takilmamak lazim. Yine cikar 40 metre git gel yapar. Basinda futbolcun mentalisinde sürekli kosu yapayim pres yapayim istek varsa zaten her türlü kosar. Önemli olan o yaslarda dogru süreyi mac icersinde vermek. Ayrica gectigimiz sezona bakarsak tüm futbolcular yeterince dinlendi. Kac mac pes pese mac izleyebildik.Napolide bile yedekten giriyordu biz adamı hem 8 hem 10 numara gibi kullandık 40 metre içerisinde sürekli git gel yaptırdık,her maç ne bekliyor bu taraftar ben anlamıyorum.Adam sonuna kadar mücadele etti.Gol isteniyorsa 2.yarı girer atar golünü.
Şirketler başkasının üzerine fakat onlara da soruşturma açılmış para aklama olayındanCem Uzan hadi oldu da sponsor oldu Galatasaray klübü bunu kabul etti. Parayı Türkiye’ye sokmamazsalar ki borçlarına mahsuben devlet el koyar. Zaten kendiside ayıklamasında devlet ne der diyor.
Evet evet bu sene sadece 2.9 muş renkdaş ben yanlış hatırladımİlk sezon değil miydi o ?
En çok meira koymuştu o sene UEFA kupası hayali kuruyorduk takımda stoper kalmadıKeitayı satıp yerini Pino ve Serdar Özkanla doldurmaya çalışan avel çıkmış konuşuyor.
Hangi yüzle konuşuyor orası da ayrı muamma.
Bu konuyla ilgili dikkatli olmamiz lazimZaten o paralarin belki yillik 4-4.5 bizden gerisi sponsorlardan cikacak
Yakalanan uyum ve kaliteyi belki 50m harcasan bulamicaksin. 100% girilebilecek 1 risk olarak göruyorum
Acayip uyuz oluyorum bu herife öyle böyle değil üstat.En çok meira koymuştu o sene UEFA kupası hayali kuruyorduk takımda stoper kalmadı