Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cem Uzan hadi oldu da sponsor oldu Galatasaray kulübü de bunu kabul etti. Parayı Türkiye’ye sokamaz ki borçlarına mahsuben devlet el koyar. Zaten kendisi de açıklamasında devlet ne der diyor.

Son düzenleme:
Hakli

Maddi anlamda fahiş rakamlar

Inter ve psgdeki sorunlu gecmisini goz onunde bulundurursak baya riskli iş
Zaten o paralarin belki yillik 4-4.5 bizden gerisi sponsorlardan cikacak

Yakalanan uyum ve kaliteyi belki 50m harcasan bulamicaksin. 100% girilebilecek 1 risk olarak göruyorum

Napolide bile yedekten giriyordu biz adamı hem 8 hem 10 numara gibi kullandık 40 metre içerisinde sürekli git gel yaptırdık,her maç ne bekliyor bu taraftar ben anlamıyorum.Adam sonuna kadar mücadele etti.Gol isteniyorsa 2.yarı girer atar golünü.
Mertens'de yasa pek takilmamak lazim. Yine cikar 40 metre git gel yapar. Basinda futbolcun mentalisinde sürekli kosu yapayim pres yapayim istek varsa zaten her türlü kosar. Önemli olan o yaslarda dogru süreyi mac icersinde vermek. Ayrica gectigimiz sezona bakarsak tüm futbolcular yeterince dinlendi. Kac mac pes pese mac izleyebildik.

Cem Uzan hadi oldu da sponsor oldu Galatasaray klübü bunu kabul etti. Parayı Türkiye’ye sokmamazsalar ki borçlarına mahsuben devlet el koyar. Zaten kendiside ayıklamasında devlet ne der diyor.
Şirketler başkasının üzerine fakat onlara da soruşturma açılmış para aklama olayından 😅😅😅

Zaten o paralarin belki yillik 4-4.5 bizden gerisi sponsorlardan cikacak

Yakalanan uyum ve kaliteyi belki 50m harcasan bulamicaksin. 100% girilebilecek 1 risk olarak göruyorum
Bu konuyla ilgili dikkatli olmamiz lazim

Sponsor vs girecekse sorun olmaz o kadar ama kulup şu fahiş sozlesmeler yuzunden cok cekti tek kulup oderse cok sorun olur bizim acimizdsn

Kalitesi tartisilmaz zaten, gecmiste kulubuyle sorunlu olmasi risk faktoru

Sezon genelinde herkesin iniş çıkışları oldu elbette 1 kişi hariç Sacha Boey sırf bu yüzden sezonun oyuncusu diyorum

Gomis sonrası iyi bi forvet için kaç para harcamışız bi açıp bakalım. Senelik ücretiyle beraber 50m eurodan fazla para harcadık istediğimiz katkıyı da alamadık. Gittik gomisi getirdik 36 yaşında. O yüzden maliyeti filan bırakıp keyfini sürün onu da yöneticiler düşünsün

Şampiyonlar Ligine girip Zaniolo'yu çıkış maddesiyle satarsak Icardi de alınır başka birileri de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt