- 1 Mayıs 2018
- 57.270
- 48.069
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü sanki biz en büyük değilmişiz gibi davranıyordu. Buradan söylüyorum Türkiye’nin en başarılı en çok taraftarı en büyük camiası olan kulüp Galatasaraydır. Diğerleri bize rakip bile değilAcayip uyuz oluyorum bu herife öyle böyle değil üstat.
Belmas bir bu iki.
France u21in 8 numarası enfes topçu
Allah sahibine bağışlasın diyelim.![]()
Maxence Caqueret - Player profile 25/26
Maxence Caqueret, 26, from France ➤ Como 1907, since 2024 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €15.00m ➤ * 15/02/2000 in Vénissieux, Francewww.transfermarkt.com
mlsf imkansiz
Ofsayıt
Euro 4 liraydı en azından ve katkı aldık epey
kafaya bak asjdkdasd![]()
Maxence Caqueret, 26, from France ➤ Como 1907, since 2024 ➤ Central Midfield ➤ Market value: €15.00m ➤ * 15/02/2000 in Vénissieux, Francewww.transfermarkt.com
mlsf imkansiz
Kankası Aziz öyle istediği içindir o.Çünkü sanki biz en büyük değilmişiz gibi davranıyordu. Buradan söylüyorum Türkiye’nin en başarılı en çok taraftarı en büyük camiası olan kulüp Galatasaraydır. Diğerleri bize rakip bile değil
Reddetmekten ziyade Rijkaard'ı kovup onu getireceklerdi ilk önce kabul etmiş sonra yan çizmiş Fatih hoca. Yönetime tepkiler bir anda büyüyünce yan çizmiş sanırım sonrası zaten yönetim değişiyor yeni yönetimle geliyor.O başkan iken hoca reddetti teklifi,o günden beri bozuk ona.
Yönetim olarak tercih edeceği bir yönetim olmasa bile hocanın Galatasaray bize gel dediğinde geldik git dediğinde gittik lafına yakışmayan bir hareket olmuştu çünkü çok ihtiyacımız olduğu bir dönemdiReddetmekten ziyade Rijkaard'ı kovup onu getireceklerdi ilk önce kabul etmiş sonra yan çizmiş Fatih hoca. Yönetime tepkiler bir anda büyüyünce yan çizmiş sanırım sonrası zaten yönetim değişiyor yeni yönetimle geliyor.
Allah sahibine bağışlasın diyelim.
Akşam ne yedin?
Sponsor olmasa o rakamlari konusamazdik zatenBu konuyla ilgili dikkatli olmamiz lazim
Sponsor vs girecekse sorun olmaz o kadar ama kulup şu fahiş sozlesmeler yuzunden cok cekti tek kulup oderse cok sorun olur bizim acimizdsn
Kalitesi tartisilmaz zaten, gecmiste kulubuyle sorunlu olmasi risk faktoru
Konu dışı yapma biraderAllah sahibine bağışlasın diyelim.
Akşam ne yedin?
Seni engellemek zorundayım artıkKonu dışı yapma birader
23.5 yaşında adamların U21 takımlarında oynaması da hep tuhaf gelmiştir. Hangi U21 o vakit?!..![]()
mlsf imkansiz