Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip uyuz oluyorum bu herife öyle böyle değil üstat.

Belmas bir bu iki.
Çünkü sanki biz en büyük değilmişiz gibi davranıyordu. Buradan söylüyorum Türkiye’nin en başarılı en çok taraftarı en büyük camiası olan kulüp Galatasaraydır. Diğerleri bize rakip bile değil

Vizyonsuz adam iyi ki başkan falan değilsin. Aynen ıcardiye o paraları vermeyip barış mustafa sarp orta sahası kuralım ileride bogdan stancu alalım sonra 8. Olalım dimi ? Arda Gülerde gitmesin bir sene daha kalsın daha fazla para kazandırsın fenerbahçeye. Böyle Galatasaraylıyım diye geçinen adamlardan nefret ediyorum.

Biz icardiyiyle anlaşana kadar euro 30 olucak 🤦🏻
8 kapat desen 250 milyon lira
Vay anam vay

O başkan iken hoca reddetti teklifi,o günden beri bozuk ona.
Reddetmekten ziyade Rijkaard'ı kovup onu getireceklerdi ilk önce kabul etmiş sonra yan çizmiş Fatih hoca. Yönetime tepkiler bir anda büyüyünce yan çizmiş sanırım sonrası zaten yönetim değişiyor yeni yönetimle geliyor.

Reddetmekten ziyade Rijkaard'ı kovup onu getireceklerdi ilk önce kabul etmiş sonra yan çizmiş Fatih hoca. Yönetime tepkiler bir anda büyüyünce yan çizmiş sanırım sonrası zaten yönetim değişiyor yeni yönetimle geliyor.
Yönetim olarak tercih edeceği bir yönetim olmasa bile hocanın Galatasaray bize gel dediğinde geldik git dediğinde gittik lafına yakışmayan bir hareket olmuştu çünkü çok ihtiyacımız olduğu bir dönemdi

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu konuyla ilgili dikkatli olmamiz lazim

Sponsor vs girecekse sorun olmaz o kadar ama kulup şu fahiş sozlesmeler yuzunden cok cekti tek kulup oderse cok sorun olur bizim acimizdsn

Kalitesi tartisilmaz zaten, gecmiste kulubuyle sorunlu olmasi risk faktoru
Sponsor olmasa o rakamlari konusamazdik zaten

Dedigim gibi bukadar uyum yakalanmisken böyle bi kaliteyi kaciramayiz. Belki yerine daha cok gol atan 1 isim bulabiliriz ama hem gol atip asisti de iyi olan oyuna bukadar katkisi olan birini bulmamiz 10-20 senemizi alir belki

Ben daha önce kiralayip da bukadar katki aldigimiz ve sampiyonlukta bukadar rol alan bi topcu hatirlamiyorum. Bu birliktelik devam etmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt