Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000 yıl önce yer yüzüne adaşınız inmişti bu sene de siz arabistan topraklarına hurma olarak indiniz adeta!Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştı. Jesus, 3 yıl için 30 milyon € kazanacak. (Record)
Tatlım nasılsın
Chelsea de oynayacak durumda degil daha Fofana bile sans bulamiyor. En az 2-3 senesi var o seviyelere gelmesi icin.Chelseayi satin alana grup, Strasbourg'u da satin aldi dün
oraya gidebilir
Olmaz alacaz cok zenginiz. Icardiye 5m maasta verecezYıldız transferini unutun 27 kat degersiz para mı olur yav.
Ona bile razıyım haber olarak ama gelmesinAcil Burhan’ın Nampalys Mendy haberine ihtiyacımız var, sonra hızlanacak![]()
İş yerim point oteli görüyor direkt.
Öğlenden beri çatıda sürekli helikopter gidip geliyor.
Gözlerim beni yanıltmadı ise siyahi bir kadın gördüm.
Menajer olabilir.
Anlık :Ekli dosyayı görüntüle 207575
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Wanda zenci mi Umut?Wanda nara
İsim gücüm var Emrahcim yoğun bayram zamaniDünden beri sohbet etmez oldun.
inşallah aklıma gelen şeyleri yapmıyorsundur.İsim gücüm var Emrahcim yoğun bayram zamani
Forumca toplanıp size S23 Ultra almamız gerekiyor diye düşünüyorumİş yerim point oteli görüyor direkt.
Menajer olabilir.
Boğaz turu yaptırılıyor. İkna çabalarıİş yerim point oteli görüyor direkt.
Menajer olabilir.
Telefonum demode kaldı maalesefForumca toplanıp size S23 Ultra almamız gerekiyor diye düşünüyorum