Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet adamı bekliyor adam
Screenshot_20230623-155514_Instagram.webp

yılda 9milyon nedir ya yuh avrupada oynayan bir takım için üstelikte bir 6-8 numaraya aşırı fazla bir maaş.

İcardi sezon öncesi kamp ilk etabı kaçırmadan önce gelmez.Adam sevmiyor sezon öncesi kampı.Araplara da gidecek olsa çoktan anlaşırdı.Sezon öncesi kamp ilk etap bitsin istanbula iniş yapar.

"Kulüpler A Takım Listesinde Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan en fazla 14 futbolcu bulundurmak kaydıyla, yabancı uyruklu futbolcularla sözleşme imzalayabilir ve tescil ettirebilirler. Kulüplerin A Takım Listesine Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu bulunmayan 14 yabancı uyruklu futbolcu yazması halinde bu futbolculardan en az 1’inin 01.01.1999 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olması zorunludur."

Zaniolo, Boey ve Ross'tan üçü de giderse yerlerine bir tane 1999 veya sonrasında doğan yabancı almamız lazım.

Adam imzayı atsın da yine gitsin tatilini yapsın yav. İzin verilsin bişey olmaz. Beklerken arap manyaklarından biri yıllık 50-100 teklif edecek g.t gibi kalacağız

henüz satışta yok, ciddileşen bi teklifte yok gibi zaniolo için bi şeyler yazılıyor ama rakamlar 30 bandına çıkmadığı sürece gitmez gibi

bu durum böyle devam ederse 15-20 gün içinde olsa olsa bir sol bek transferi olur gibi

Adam imzayı atsın da yine gitsin tatilini yapsın yav. İzin verilsin bişey olmaz. Beklerken arap manyaklarından biri yıllık 50-100 teklif edecek g.t gibi kalacağız

Olayın tatille ilgisi yok,gelen teklifleri değerlendiriyor adam zaten.

Öncelikle Rashica + Icardi'yi almamız lazım ben kadro istikrarının yıldız transferlerden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ön bölgede bir uyum yakaladık tarihimizin en baksın futbollarından birini oynadık ezber oyun alışkanlığımız var bu sene o uyumu daha da ileri götüreceğimizi düşünüyorum. Kerem-Icardi kadar son dönemde Rashica-Icardi de uyum yakalamıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt