Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
İnşaalah fofana olur inşallahJovic
Zapata
Krasso
Moïse Sahi Dion
Fofana (kiralik)
bunlardan birini simdiden alsak fena olmaz , forvetsiz kalmak gicik birsey cunku.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşaalah fofana olur inşallahJovic
Zapata
Krasso
Moïse Sahi Dion
Fofana (kiralik)
bunlardan birini simdiden alsak fena olmaz , forvetsiz kalmak gicik birsey cunku.
Kamerayla, uçuk çekimlerle çok işiniz yoksa 9 Pro güzel bir model bence. Uzun ömürleri olsun ♥Telefonum demode kaldı maalesef
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2023 yaz transfer dönemi mottomuz,Olmaz alacaz cok zenginiz. Icardiye 5m maasta verecez
O mesafeden kadın olduğunu nasıl anladın üstat?İş yerim point oteli görüyor direkt.
Öğlenden beri çatıda sürekli helikopter gidip geliyor.
Gözlerim beni yanıltmadı ise siyahi bir kadın gördüm.
Menajer olabilir.
Anlık :Ekli dosyayı görüntüle 207575
Paul Pogba olabilir.Menajerlerinden 1 tanesi kadındı ve dediğin gibi zenciydi.Ailesinden 1'i de olabilir..İş yerim point oteli görüyor direkt.
Öğlenden beri çatıda sürekli helikopter gidip geliyor.
Gözlerim beni yanıltmadı ise siyahi bir kadın gördüm.
Menajer olabilir.
Anlık :Ekli dosyayı görüntüle 207575
E mantıklı hedefimiz o olmalı zaten bu yıl Cl gruptan 3. gidip kupayı bir kere daha almak lazım
Net olarak karışıyım 5 sene öncesinde Pogba olsa isterdim ama bu kroniğe para bile vermem. Euro 30 TL'ye gidiyor 1 kuruşu sokağa atma lüksümüz yok.Yalnız Paul Pogba oynasa da oynamasa da güzel 1 reklam transferi olabilir.1 yıllık kiralığa ben hayır demem..
![]()
Gidecek olanlar:kadro cok sisik
Hocam beş sene önce zaten dünyadaki her takım isterdi.Net olarak karışıyım 5 sene öncesinde Pogba olsa isterdim ama bu kroniğe para bile vermem.
5 sene önceki Pogba'yı istesekte alamazdık reisNet olarak karışıyım 5 sene öncesinde Pogba olsa isterdim ama bu kroniğe para bile vermem. Euro 30 olacak 1 kuruşu sokağa atma lüksümüz yok.
Şu anda da kimse istemiyor Juventus'un elinde kaldı muhtemelen aldığı maaş bile yüksektir Pogba'da orada keyfine bakıyordur bir nevi Feghouli ve Babel'in son senesi gibi takılır.Hocam beş sene önce zaten dünyadaki her takım isterdi.
Bizim için bence 1 tane megastar olmalı o da Icardi olur diğerleri takım ahenkini bozar.5 sene önceki Pogba'yı istesekte alamazdık reisReklam yönünden de iyi transfer olurdu.Tabii ki 1 yıllık kiralık transferi şartıyla reis yav
![]()
Yalnız Paul Pogba oynasa da oynamasa da güzel 1 reklam transferi olabilir.1 yıllık kiralığa ben hayır demem..
![]()