Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Kabak'ı neden sevmiyoruz?
Nelsson'un yerine adı geçiyor diye soğuk bence herkes. Denge stoperi olmaz Ozan'dan. Abdülkerim'in oynadığı role daha yatkın. 19 yaşındayken bile topla çıkışlarıyla vs. özgüvenli bir imaj çiziyordu. Onu toparlayacak bir stoperle idare edebilir ama temel savunmacılığı bence zayıf.

Başıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Ozan Zucchini olsa beğenirdin. :LOL:

Şaka bir yana Nelsson'un yerini doldurabilecek formda değil, 2 Türk zaten riskli. Bunu Milli Takıma bakıp anlayabiliriz. Kiralık veriyorlarsa 3. stoper yaparım. CL'de falan Okan Hoca 3'lü oynatırsa faydası olur.

Nelsson'un yerine adı geçiyor diye soğuk bence herkes. Denge stoperi olmaz Ozan'dan. Abdülkerim'in oynadığı role daha yatkın. 19 yaşındayken bile topla çıkışlarıyla vs. özgüvenli bir imaj çiziyordu. Onu toparlayacak bir stoperle idare edebilir ama temel savunmacılığı bence zayıf.
Yok futbolunu beğenmemeyi anladım da sevmemelerinin sebebini merak ettim.

Transfer ettiğimiz oyunculardaki başarıyı satıştada gösteririz umarım Boey için iki İngiliz takımın peşinden koşması müthiş fırsat fiyatını iyice yükseltebiliriz

Boey İngiliz takımlrına 20m € üstüne satamazsak bir daha oyuncu satmayalım

Başıma birşey gelmeyecekse ozanı hem istemiyorum hem de sevmiyorum
Ozan ya da Merih'i oynatacağıma Emin'i oynatırım. Denenmişi denemenin mantığı bence de yok.
Bundesliga ve PL görmüş bir topçunun hiçbir şekilde kendini geliştiremeyip tam aksine geriye gitmesi kabul edilebilir değil.
Merih'i de gördük milli takımda. Sakatlıktan sonra tek üst düzey yönü olan fiziksel özelliklerini de tamamen yitirmiş. Bütün hava toplarını Litvanyalı oyuncular kaptılar.
Yaptığı pozisyon ve zamanlama hatalarını zaten daha önce de yapıyordu ama fiziksel üstünlüğü ile kapatıyordu Luyindama gibi. Bu gidince geriye bir şey kalmıyor zaten.

Boeyle serbest kalma bedeli önümüzdeki seneden itibaren geçerli olacak şekilde 25m eurodan yeni sözleşme teklif etsek kabul etmez mi acaba?Tam da şampiyonlar ligi maçlarında bizi taşıyacak adam boşluğunu dolduramayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt