- 3 Haziran 2015
- 56.758
- 65.897
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atalanta pasalici nah verir bence ama keşke verse.Muthiş olurYakup Çınar: "Galatasaray; Christian Pulusic, Fedor Chalov ve Mario Pasalic ile ilgileniyor. Üç oyuncu için de girişimlerde bulunuyor."
zemın güzelSamsun’da hayvan gibi yağmur yağıyor akşam barışla başlamak gibi bir aptallık yapmaz umarım.
İrfan oynamalı ve sürekli şişirme futbol oynanmalı.
Hatta kerem de oynamasın.![]()
Dünya geneli değil ancak Avrupa için mevcut;acaba dünyadan transfer haberleri diye bir başlık var mı forumda ? buarada konuyla alakasız mendy de al ahliye gitmiş nerede paylaşabiliriz bu tür haberleri
DIS BASIN: Dzeko > FB
2 senelik anlasma, toplam maasi 10 milyon euro
İnşallah alırlar. 38 yaşında forvet alıp orta açamayan kanatlarla sürünsün kuşlar.DIS BASIN: Dzeko > FB
2 senelik anlasma, toplam maasi 10 milyon euro
Kafasina gozune dagitacam yonetimin az kaldiParedese aciklayin artik, yeter yav.
Bonservis verebilmek için belki satış bekliyor olabilir yönetim ahbab. Belki hedef farklı olabilir ama Paredes ismini ben de istiyorum eğer olur iseParedese aciklayin artik, yeter yav.
Kafasina gozune dagitacam yonetimin az kaldi
O vakit bu transfer olmicak@Ahmet Dembele nin dedigi gün oluyor![]()
Bir yarım saat sonra 15 cm su olurzemın güzel
26 Haziran 2023'te başlayıp, 15 Eylül 2023'te sona erecek.Resmi olarak transfer sezonu ne zaman başlıyor