Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1687186494099.webp

Samsun’da hayvan gibi yağmur yağıyor akşam barışla başlamak gibi bir aptallık yapmaz umarım.
İrfan oynamalı ve sürekli şişirme futbol oynanmalı.
Hatta kerem de oynamasın. :asd:

Bu dönem isim olarak yüksek seviyede bir oyuncuya gideceğimizi sanmıyorum, zira alamayız. Haziran ayı için rahatlıkla harcayabileceğimiz bir bonservis durumumuz yok açıkçası. Belki kiralık yahut gözden düşmüş ve bizim planımızda yer alabilecek oyunculara gidebiliriz; bu isimler kim olur bilemiyorum. Kaldı ki bonservis harcayacak isek bu bir satıştan sonra olacaktır diye düşünüyorum. O yüzden herhangi bir transfer beklentim yok haziran ayı için.

Yakup Çınar: "Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile yeni sözleşme imzaladığı dönemde menajeri 10 milyon Euro üzeri teklif getireceğini söylemiş.

Galatasaray böyle bir teklifte Kerem'in önünü açacağını menajerine iletmişti. Sürpriz bir ayrılık olursa Kerem olur."

acaba dünyadan transfer haberleri diye bir başlık var mı forumda ? buarada konuyla alakasız mendy de al ahliye gitmiş nerede paylaşabiliriz bu tür haberleri

acaba dünyadan transfer haberleri diye bir başlık var mı forumda ? buarada konuyla alakasız mendy de al ahliye gitmiş nerede paylaşabiliriz bu tür haberleri
Dünya geneli değil ancak Avrupa için mevcut;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt