Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.508
- 7.997
- 1.428
Öyle bir şey dedim mi benRodri mi istiyorsun kardesim
Kim gelsin bruyne mi gelsin kimmich mi gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şey dedim mi benRodri mi istiyorsun kardesim
Kim gelsin bruyne mi gelsin kimmich mi gelsin
parayı veren düdüğü calar,bosa konusuyoruzZaniolo işi farklı bence takas vs söz konusu olmaz.
PSGde 5000 dk oynamış adamı nasıl alıcaz peki? Düne kadar çok iyi adamdı Paredes, fiziken rezil durumdaydı DK’da ama öyle garip argümanlarla çöpe atılacak bir adam değil.5000 dk yakın oynanacak lig boyunca 1500 dklarda oynamış hep.
Parayı veren çalsın ama düdüğü sergen öyle 25 e fln bırakırsak üzülürüm çok.parayı veren düdüğü calar,bosa konusuyoruz
Bu sene Wolwes’ta değildi FabioFabio Silva Wolwes'in as forveti değildi diye hatırlıyorum. Bu sene bir sakatlık vs sebeple as forvetleri sakatlanınca gayet iyi iş çıkarmıştı. Kumaşı olan bir arkadaş. Bizim transfer komitesine güveniyorum ben tam olarak iyi futbolcu buluyorlar ve biliyorlar bir şekilde.
zaten gitmemeli,ben mayıs 2024te gideceğini düşünyorumParayı veren çalsın ama düdüğü sergen öyle 25 e fln bırakırsak üzülürüm çok.
bonservisle mose kean falan verirlerse okeyımParayı veren çalsın ama düdüğü sergen öyle 25 e fln bırakırsak üzülürüm çok.
Bence Okan Buruk Sergio dan pek memnun degil. Plan Sergio yu yollayip yerine Paredesi almak ve onun yanina da rotasyona Genc ve dinamik bir orta saha almak olabilir.Öyle bir şey dedim mi benBulursun parades kadar oynayacak başka oyuncu uygun maaşa.
dortmunddan reyna mı çekiyoruz
Kötü Juvedede az oynamış.PSGde 5000 dk oynamış adamı nasıl alıcaz peki? Düne kadar çok iyi adamdı Paredes, fiziken rezil durumdaydı DK’da ama öyle garip argümanlarla çöpe atılacak bir adam değil.