Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada hem Oliveira hemde Mertens hatta benim de eleştirdiğim mata’nın oyuncular üzerinde gelişim etkisini gözden kaçırıyoruz. Evet 4 milyon veriyoruz bu adama ama bu adam o parayi kereme yaptığı ekstra katkıyla çıkarıyor.
Böyle usta oyuncuların dokunuşları çok çok önemli bazı konulara para olarak bakmamak lazım.
3,5 milyonu vasıfsız Babil’e verdiğimizi de unutuyorsunuz.

Grçen sene rize maçında ömerle pva orta saha oynuyordu şimdi millet parades beğenmiyor yav adam bazen tabi yedek olacak dünyanın en iyi 5 takımından birinde oynuyor en azndan kadro olarak öyle. Daha 3 ay önce dünya kupası almış :) kendimizi çok dev aynasında görüyoruz 1 ay sonra adamı penk deplasmanına götürecez yav abartmamak lazım.

bugün cengiz ünderin bonservisini istesek kaç para ister marsilya beyler

Fabio Silva Wolwes'in as forveti değildi diye hatırlıyorum. Bu sene bir sakatlık vs sebeple as forvetleri sakatlanınca gayet iyi iş çıkarmıştı. Kumaşı olan bir arkadaş. Bizim transfer komitesine güveniyorum ben tam olarak iyi futbolcu buluyorlar ve biliyorlar bir şekilde.
Bu sene Wolwes’ta değildi Fabio

Jardel takasının verdiği tahribat sebebiyle karşılığında kimi alsak kazıklanmışız hissi olacak. Gitmesini istemem giderse de serbest kalma maddesi karşılığındaki paramızı son kuruşuna kadar alalım.

Öyle bir şey dedim mi ben:D Bulursun parades kadar oynayacak başka oyuncu uygun maaşa.
Bence Okan Buruk Sergio dan pek memnun degil. Plan Sergio yu yollayip yerine Paredesi almak ve onun yanina da rotasyona Genc ve dinamik bir orta saha almak olabilir.

Bir de bu yönden bakmak lazim

dortmunddan reyna mı çekiyoruz
EVa8OtXXQAAcSTB.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt