Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.243
- 2.620
- 1.023
Sergio'ya laf eden elemanlar, Jorginho'ya ana avrat düz gidebilir. Ben mi yanlış hatırlıyorum, Jorginho daha ağır bir herif değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ konya ve paşasergionun çözdüğü arşa çıktığı maçlar
bjk maçı
fb maçı
hatay maçı
giresun deplasmanı
başak 7 lik maç
ts maçı ikiside
Samiyen de Mert Müldür mevzusunu RT'lemiş
![]()
Takip etmedim son dönemde bilemiyorum.Mckennie kaç eder sence?
Valla Dursun ve Okan'ı ben de çok istedim baya bir isteyeni de vardı burda diye hatırlıyorum. Özellikle Erden Timur olaya dahil olduktan sonra çok büyük kısım Dursun desteklemişti.tarihe not duselım
dursunu tek isteyen bendim!!
Bütün Mert Müldür haberleri yalan bence, özellikle Boey yerine yazanlar. Adam 1 sene top oynamamış avrupa'ya Müldür'le mi çıkacağız?
Takip etmedim son dönemde bilemiyorum.
2026 DK için bir Amerikalı alsak iyi reklam yaparız ama o bariz.
O çok regista yav.Sanki son günlerde Jorginho fırsatı çıkacak da bize kadar düşmez. Torreira ile de boy konusunda ciddi sıkıntı yaşatır herhalde
Videolarda fişek gibiydiThiago Almada - Oyuncu profili 2023 icardinin arkasına gene bi arjantinli şart
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabitzer ciddi bir sakatlık yaşadı menisküsten ne zaman döneceği belli değil sanırım. Emil Forsbeg için ne dersin Mertens yerine?Ben de isterim şut falan da atıyor ama zor görüyorum, ŞL olursa belki kiralanır o zamana kalırsa.
10 dakka lokum nerde diye aradım.Wanda Tiktokta lokum gömüyor. Peki lokumu inceleyelim. Lokum deyip geçmeyelim. Erden Timur nereli? Mersinli. Mersinin neyi meshur? Lokumu. Peki bundan ne anlam çikarabiliriz? Ablamiz memeleri büyütmüs yine. Paralar yatmis. Lokumlar dagitilmis. Bu is bitmis hayirli olsun Icardi Gsde
Ekli dosyayı görüntüle 207176
Oliveira yerine düşünülüyorsa 10 numaraya cidden yıldız bi eleman alınmalı, Mckennie profil olarak Berkan'ın biraz basıp gidebilen versiyonu gibi geldi bana.Takip etmedim son dönemde bilemiyorum.
2026 DK için bir Amerikalı alsak iyi reklam yaparız ama o bariz.