Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio'ya laf eden elemanlar, Jorginho'ya ana avrat düz gidebilir. Ben mi yanlış hatırlıyorum, Jorginho daha ağır bir herif değil mi?

sergionun çözdüğü arşa çıktığı maçlar

bjk maçı
fb maçı
hatay maçı
giresun deplasmanı
başak 7 lik maç
ts maçı ikiside
+ konya ve paşa

Deprem sonrası ağır sıçtı ama maalesefki.

Samiyen de Mert Müldür mevzusunu RT'lemiş
giphy.gif

Bütün Mert Müldür haberleri yalan bence, özellikle Boey yerine yazanlar. Adam 1 sene top oynamamış avrupa'ya Müldür'le mi çıkacağız?

Eli ayağı düzgün yerli oyuncuları takıma katabilmek psikolojik üstünlüğü ele almak demektir. Hamit, Burak, Selçuk, Umut ve Olcan gibi isim yapmış oyunculara çok yüksek ücretler ödemiştik zamanında. Şimdi uygun yaşta bizim istediğimiz ücrete oynayabilecek potansiyelli yerli oyuncuları kadroda tutmak bir avantajdır. Karakter olarak da bize yakışan isimleri seçeceğimizden eminim. İrfan Kahveci ve Mert Yandaş gibi isimler alternatif listenin son sırasına bile giremez kriterlerimize göre. Pozitif hava her zaman iyidir.

Bu juventus fransa2.ligindeki birine cokuyomus hucum icin.mikitadze mi ne adi.sag ve sol kanatta da oynuyo,forvet

Mckennie burda yazilan olumsuz yorumlarin tam aksine iyi topcu

Ama mevki olarak bizim aradigimiz adam mi

Sag ic oynadi genel de juve de,usa milli takiminda ise 4-4-2 de sag cizgi de oynadi

Biz ise berabere kaldigimiz ve yükselise gectigimiz alanya macindan itibaren 4-4-1-1 oynadik

Mckennie Oliviera’nin yerine oynar ama tamamen farkli bir rol verilir cünkü tarz olarak iki oyuncu arasinda fark var

Bu juventus hucum icin kiralik oyuncu pesine düşmüş anladigim,para akitmayacaklar.casadei vs bunu gösteriyo

Takip etmedim son dönemde bilemiyorum.

2026 DK için bir Amerikalı alsak iyi reklam yaparız ama o bariz.
Oliveira yerine düşünülüyorsa 10 numaraya cidden yıldız bi eleman alınmalı, Mckennie profil olarak Berkan'ın biraz basıp gidebilen versiyonu gibi geldi bana.
Oliveira'yı son dönemde çok eleştirsek de ilk yarıda büyük oynadı adam ve ne zaman çıksa hücumda kısırlaştık.

Paredes-Torreira defansif açıdan mükemmele yakın olur o kesin.

Hucüm kısmı için de öne Rashica yerine daha golcü bir kanat gelebilir planlamada.

Ben sanki öyle olacak gibi hissediyorum.

Italyan muhabirler üfürükçü cikti gibi.butun juventus haberlerini okudum adamlarin

İki orta saha alacağımızı hiç sanmıyorum. Eğer Mckennie olacaksa Paredes olmaz Paredes olacaksa Mckennie olmaz. Mckennie Zaniolo 'yu isteyen Juve' nin takasla elden çıkarma isteğidir muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt