Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angeliono bu ülkeye ayak basmis en teknik sol bek olur

mariyanonun sol bek subesi olur bizde

angelionun nesi var da satmak istiyorlar ama bu herifi?

istese bayernde rahat oynar buraya niye gelsin

benim merak ettiğim arkadaşlar siz çalışmıyor musunuz gece gündüz nöbet
mesela ben şimdi molaya çıktım gireyim dedim siz ne ayaksınız

sadece meraktan
public class gscimbom {

public static void main(String[] args) {

System.out.println(“calisiyoruz feramuzz”);
}
}

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Biliyorsunuz bazı kulüplerimiz motokuryeyle oyuncu sözleşmesini yetiştirdi, kimisi yetiştiremedi. Şimdi bunu kaldırıyoruz. Her kulübe şifre vereceğiz. Oyuncuyla sözleşmesini yapacak, şifresini girip transferi tamamlayacak. İsterse oyuncuyla İngiltere'de, Fransa'da anlaşsın, oradan şifresini girip işlemi tamamlasın."

Sonunda biri akıl etti.
Allah allah. Bunlardan beklenmeyecek derecede guzel bir gelisme. Bravo

Angelino gelsin isterim de bek futbolda çok önemli bir mevki değil bence, sıralama yapsam son sıralara koyarim

bana göre de 6 numara ile birlikte bekler şuan oyunun en önemli mevkiisi.

bire bir mücadele kazanamayan, kanat oyuncusunu sürekli geri koşturup enerjisini sömüren, çizgiye basıp oyunu genişletemeyen beklerle artık futbolda başarılı olmak çok zor.

en dominant maçlarımızı boey ve kazım gibi iki tane fizikli, tempolu, agresif bekle oynamamız tesadüf değil. öndeki kanat oyuncularına sağladıkları konforla dolaylı olarak hücuma da artı yazıyorlar.

Ne riski yav Boey sapasağlam adamdı, diz sakatlığı altyapıdan kalmadır adam bizden önceki sene olduğu takımda full oynamıştı, küme düşmeseler alırlardu muht. Bizdeki sakatlığı bambaşka bir sebepti.

Boey’ın sıkıntısı asosyal ve spiritüel olması, girilen risk de 1 m euro yani, Celtic alacaktı bize gelmese.
Yine de Angelino gibi bir oyuncuyu 7-8 milyon civarina bitirmek bana pek gercekci gelmiyor Bay Admir.

Yani serbest kalma bedeli 20 milyon. Oyuncu ispanyol yani muhtemelen ülkesinden de cok yogun bir ilgi olacak. Bu Transferde rekabetci olmak icin maasini yüksek tutup bonservisindeki easy bonuslari yüksek tutmamiz gerekecek diye düsünüyorum.

1687248122766.webp

Bu adam bana pek güven vermiyor acikcasi yanlis anlasilmasini da istemiyorum ama istemuiyorum bu adami basima bisey gelmeyecekse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt