Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg

Bir gecede 82 Torino yaptıracaklar bize

Terimsportu engelleyeli 3 gun oldu.samiyende sustu,iyi oldu.artist artist otuyolardi.yabanci basin yeter

Duyum verirken,bi git bakalim juvenin forvet plani ne,kulusevskiden gelen parayi nereye dusunuyo bi bak.hergun farkli haber yazan la gazetta gibiler

Juventus ile hic muhatap olmamak lazim bence.

35 direkt veriyorlarsa versinler, yoksa s.olup gitsinler. Hic sevmiyorum bunlari, sikeci olduklarindan dolayi sanirim.
Abi dun juventusun haber sitesine girdim.girmez olaydim,heriflerin on tarafa para harcayasi yok. Chelsea gibi coplerden kurtulma sevdalisilar.en buyuk hedefleri milinkovic,solbek ve sagbek castagne.30 milyonu buraya ayirmislar.adamlar ölücü

35 gun sonra ilk macimiz var herhalde.kadrolar kurulsa onumuzdeki sezon icin sampiyonluk tahmini yapacağım astrolojik acidan ama su an mumkun degil.o meral kezbani seneye,yani 2024te basaksehir sampiyon,fb ikinci,bjkde üçüncü demis sanirim.basaksehir 3 sezon boyunca sampiyonluk mucadelesi verecekmiş.bjk avrupadan kupa getirecekmis,ali koc hakettigi degeri gorecekmis,fb 2024 sonrasi 2 sene ust uste şampiyonmus falan 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt