Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.304
- 58.465
- 3.383
pogba salağını almayız umarım tam takımı bozacak türden bir ZİBİDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu üfürükçü bir hocaya götürüp okutmak lazım tıp artık çaresiz çünkü Pogbayla ilgiliPıgba burada kendini bulur yaw
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
60 m euro'ya çıkmışlar.
Ben de bu şekilde bir şey söyleyecektim. Bunlar oyuncu öneriyor da acaba takımın dinamiklerine uyacak oyuncular mı bunlar? Erden Timur Okan buruk kriterlerine uyuyor mu? Bizimkiler bu oyuncuları takıma koyar mı?ekledikleri ve ekleyecekleri de erden timurun karakter tahliline uymayan mckennie ve arthur.mckkenide premier ligi istiyomus zaten
once karakter testine sokucazPogba Falcao gibi paramizi sergenin tavuk citirlari gibi afiyetle yer
Pogba'nın bir daha kolay kolay toparlanamayacağı kesin gibi bir şey maalesef.Pıgba burada kendini bulur yaw
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
swift masrafina girmek istemiyorlarMadem bu kadar isteklisin 35 i yatır hesaba al oyuncuyu heriflere bak yav.
Tonali Newcastle'a gidecek gibi duruyor.
Adam koca sezonda 160 dakika sahaya çıkmış bir baktım da falcao gelirken de sakattı o ayrı konu ama en azından oynamıştı bu 10 katı falan cidden.Pogba'nın bir daha kolay kolay toparlanamayacağı kesin gibi bir şey maalesef.Yalan yok formsuz dönemlerinde bile bizimle olsun isterdim ama maalesef bambaşka bir durumun içinde kendisi artık. Falcao'ya ayıp mı ettik acaba falan deriz, herifin 30 yaşında bir bacağı çukurda