Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pogba salağını almayız umarım tam takımı bozacak türden bir ZİBİDİ

Juve FC Diyor

Zaniolo iyi bir yetenek ve şu anki İtalyan milli takımının en iyi oyuncularından biri.

Daha büyük bir kulüpte oynamak isterdi, bu yüzden onu Juve'ye gitmeye ikna etmek zor olmayacak. Transferi mümkün olan en kısa sürede çekmek için ihtiyacımız olan parayı çözmemiz gerekiyor.

Galatasaray'ın sadece nakit istemesi, transferi bitirmemizi zorlaştırabilir.

paraları yok lalelerin

ekledikleri ve ekleyecekleri de erden timurun karakter tahliline uymayan mckennie ve arthur.mckkenide premier ligi istiyomus zaten
Ben de bu şekilde bir şey söyleyecektim. Bunlar oyuncu öneriyor da acaba takımın dinamiklerine uyacak oyuncular mı bunlar? Erden Timur Okan buruk kriterlerine uyuyor mu? Bizimkiler bu oyuncuları takıma koyar mı?
Para peşin kırmızı meşin.

Nasil oyuncu oldugu hafizamda yok ama forumda sıkca dillenen Zakaria niye takasa koyulmuyor?

Pıgba burada kendini bulur yaw

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pogba'nın bir daha kolay kolay toparlanamayacağı kesin gibi bir şey maalesef. 🫂 Yalan yok formsuz dönemlerinde bile bizimle olsun isterdim ama maalesef bambaşka bir durumun içinde kendisi artık. Falcao'ya ayıp mı ettik acaba falan deriz, herifin 30 yaşında bir bacağı çukurda

juventus---veratti ve milinkovic peşinde

Juventus, önemli bir teklif almaları halinde Vlahovic'i satmaya açık ve Lille yıldızı Timothy Weah'ı olası bir yedek olarak belirledi.

Bir adamın sadece ismine bakıp istemeyin Allah için...

Pogba'nın bir daha kolay kolay toparlanamayacağı kesin gibi bir şey maalesef. 🫂 Yalan yok formsuz dönemlerinde bile bizimle olsun isterdim ama maalesef bambaşka bir durumun içinde kendisi artık. Falcao'ya ayıp mı ettik acaba falan deriz, herifin 30 yaşında bir bacağı çukurda
Adam koca sezonda 160 dakika sahaya çıkmış bir baktım da falcao gelirken de sakattı o ayrı konu ama en azından oynamıştı bu 10 katı falan cidden.

McKennie asla burada kötülendiği düzeyde bir oyuncu değil. Burada kendini biraz bulsun, mentalini toparlasın PL'ye 15-20 milyona alıcı bulur, ABD'li olması da avantaj. Lakin Juve Zaniolo'yu bu kadar istiyorken bundan olabildiğince faydalanmak lazım. Kenan Yıldız'ı eklemek lazım mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt