Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine

Parades torreira
Zaniolo Oliveira Barış

Bu şekilde olivera ilerde serbest rolde kalırsa biz patates ederiz çoğu takımı
Hayatta oynayamaz orada 8noda bile arkamı dönecem derken bir ton top kaybediyor orada asla olmaz.

İyi bir rotasyon oyuncusu olur bu yıl. 3. ve 4. seneler ise biraz korkutuyor beni.

trabzonsporun acil ödemesi gereken 17 milyon euro varmış , abdulkadiri ucuza kapatabilirmiyiz acaba

Boey ve Nelsson u satmayıp Zaniolo lu Juventus a 30 Milyon euro +Moise Kean takası yapılırsa... Muhammed Mustafa dan gelen 6 milyon + 30 milyon =36 milyon euro ile 1.kalite sol bek, 8 Numara, Türk stoper, kanat oyuncusu ve tabiki de İcardi transferi gerçekleştirilebilir. İcardi transferi için sponsor gerekli... Haydi hayırlısı...

Y sınırı kaç Arabistan’da

O problem değilse Talisca, Ziyech, Ronaldo beraber oynar.

Oyuncu satışı yapmak zorundaysak bence nelsson ve boey yerine zanioloyu göndermek daha mantıklı 28-30dan aşağı değilse teklifler
Hadi gönderelim de en azından bize hali hazırda gözden çıkardıkları kabiliyetsizleri itelemeye çalışan kulübe göndermeyelim.

Fakat gönlümdeki ilk 11
Muslera Boey, Nelsson, Abdulkerim Bardakçı, Nuno Tavares, Torreira, Parades, Zaniolo, Talisca , Kerem, İcardi

Elimizde İtalya'nın en gözde oyuncularından biri varken, oyuncu da bizde kalmaya niyetliyken neden acele edelim ki? Biraz da Juve gibiler sürünsün kapımızda. Sıcak para ihtiyacı varsa anlarım ama Juve de para saçmıyor.

Evet komik bir rakam. Buna evet diyecegini düsünmüyorum
Kante gibi bacağı elinde futbol oynaması zor bir herif için çok para yatarak alır oynamasa bile ama. İcardi de böyle bir problem yok gayet sağlıklı bir adamın. Bizle UCL oynama şansı varken avrupada kalmak varken, Senelik 20 ye arabistan çölünü tercih etmesi tuhaf olur bence de komik bir rakam.

Hem santrafor hem sol kanat oynayabilen, hatta sağda da oynayabilen Brereton Diaz çok mantıklı bir hamle olmaz mı? Hiç konuşulduğunu duymadım. Yani hem santraforu net şekilde yedekler hem de Icardı gelirse ille de devamlı kulübeye hapsolmasına gerek olmaz. Atıyorum Dembele'yi alsan Icardi gelirse oynayabileceği başka mevki yok, müzmin yedek. Bu öyle değil. Gerçekten iki mevki de doğal pozisyonu gibi. Üstelik çift forvet oynamaya da çok uygun. Ayrıca solu yedekleyen başka adamımız da yok. Kerem hariç tüm kanatlarımız sağda performansı yükselen cinsten. İzlediğim kadarıyla iyi oyuncuya da benziyor. Fiziği santrafor oynamaya da yeterli, kanada da uygun. iki mevkide de golcü. Henüz 24 yaşında. İyi sezon da geçirmiş. Kontratı da bitmiş, boşta. Sakatlık vb problemi görünmüyor. Şili milli takımında da oynuyor. Saha dışı başka bir problem mi var bu adam hakkında? Villereal alıyor falan diyenler olmuş ama henüz resmileşen bir şey yok gibi. Villareal'e gitmeyi düşünen adamın aklını bir ihtimal çelebiliriz de bence...

O Pulisiç bize GELECEK bu sene hissiyatlarım yanılmaz kadir gecesinde doğmuş adamım ben

Kante gibi bacağı elinde futbol oynaması zor bir herif için çok para yatarak alır oynamasa bile ama. İcardi de böyle bir problem yok gayet sağlıklı bir adamın. Bizle UCL oynama şansı varken avrupada kalmak varken, Senelik 20 ye arabistan çölünü tercih etmesi tuhaf olur bence de komik bir rakam.
Lan ne anlatiyon. Adam 20 milyondan 3 yillik sözlesme imzalasa 60 milyon + bunun easy bonuslari da vardir. Yani 3 sene icerisinde bütün kariyeri boyunca topladigi paradan fazla kazanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt