Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.116
- 13.499
- 1.998
İnşallah ellerinde patlar. 1 sakatlığa bakar zaten 37 yaşında geri dönemez. Ama mertens de o durumdadzeko en son ocak ayında gol atmıs dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah ellerinde patlar. 1 sakatlığa bakar zaten 37 yaşında geri dönemez. Ama mertens de o durumdadzeko en son ocak ayında gol atmıs dostum
mertensın yerine adam alcaz bizİnşallah ellerinde patlar. 1 sakatlığa bakar zaten 37 yaşında geri dönemez. Ama mertens de o durumda
1+1 onun dışında 8 milyon euro 2 yıllık maliyet Mertens'in, orada 15 milyon euro.Bizim Merten sözleşmesi de bunun benzeri fakat 1+1
Bu sene valencia daha fazlasını attı ama şampiyon olamadılar, totalde 10m üstü para verecekler ve geri dönüşü olmayacak.Ligdeki stoperlerin yetersizligini cok kücümsüyorsunuz. Sakatlik olmazsa Ceko toplam ( gol asist) 20'yi bulur.
Valencia 40 gördü sonuç?Ligdeki stoperlerin yetersizligini cok kücümsüyorsunuz. Sakatlik olmazsa Ceko toplam ( gol asist) 20'yi bulur.
İnş alırız hatta keşke Araplara salsakmertensın yerine adam alcaz biz
ama fb dzekoyu mecbur oynatacak
dzeko en son ocak ayında gol atmıs dostum
Kafayı yemişsiniz
30 maç 9 gole etkiİnş alırız hatta keşke Araplara salsak
İcardiye 10 verilir 5 ne dzeko mu buYıllık 5kesin paradan fazla verilmemeli şampiyonlar ligi bonusu olabilir
30 maç 9 gole etki
Kerem,Yunus,Barış eğer seviye yükselttiyse Mertens in etrafında olmalarından kaynaklanıyor.
Mertens e maç içerisinde çok kızdığım anlar olmuştur. Özellikle sakatlığından sonra ama bu sene özelinde Mertens in takımdaki gençlere ve topçulara katkısını 2.9 m u bırak 10m versen elde edemeyebilirdik.herif kereme futbolu öğretti hala beğenilmiyor
izledim ben.kolpaçino 4 ne zaman geliyor