Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu çapsız, vizyonsuz ve tarihimizin en berbat başkanlığını yapmış adamın söylediklerini ne ciddiye aldınız be, ha diyeceksiniz b elmas var ondan berbatı, elmas berbat ve kötü bile değil, bildiğiniz HAİN.

1687462588707.webp

Keitayı satıp yerini Pino ve Serdar Özkanla doldurmaya çalışan avel çıkmış konuşuyor.

Hangi yüzle konuşuyor orası da ayrı muamma.

1994 yazında bütün yaz boyunca. Laudrup, Effenberg, Aldair muhabbetlerinden sonra. Mapeza ve Kuzmanoski gelmişti. Hiç sevmediğim abartılmış birdir.

Sponsor olmasa o rakamlari konusamazdik zaten

Dedigim gibi bukadar uyum yakalanmisken böyle bi kaliteyi kaciramayiz. Belki yerine daha cok gol atan 1 isim bulabiliriz ama hem gol atip asisti de iyi olan oyuna bukadar katkisi olan birini bulmamiz 10-20 senemizi alir belki

Ben daha önce kiralayip da bukadar katki aldigimiz ve sampiyonlukta bukadar rol alan bi topcu hatirlamiyorum. Bu birliktelik devam etmeli
Hocam kalitesini tartisan yok burada. Inkar eden voleybole yönelsin

Risk faktörü Ikardi tipki Inter ve Psgde yaptigi gibi kulubuyle kavga edip kanser hucresi olabilmesi. Bu riski goz onunde bulundurursak sozlesme yaparken dikkat etmemiz lazim ki maddi anlamda gelecek senelerde sorun yasamayalim. Yani gecmisi unutmayalim

Sponsor vs yapabilirsek bu o kadar sorun olmaz ama once Sponsor bulmamiz lazim.

Cem Uzan hadi oldu da sponsor oldu Galatasaray kulübü de bunu kabul etti. Parayı Türkiye’ye sokamaz ki borçlarına mahsuben devlet el koyar. Zaten kendisi de açıklamasında devlet ne der diyor.
Para sokmak sorun değil direkt yurt dışından bizim hesaba geleceği için kimse baskasının borcu nedeniyle transfer edilen paraya el koyamaz. Öyle bir şey olabilir mi yav. Altı üstü 50 milyon dolar para yav.
En kötü, bir transferin ücreti için yurtdışı hesaptan aktarılır. Para işi en kolay iş sorun markanın kullanılması. Devlet bu problem yaratır şu şu suçlardan dolayı markayı da şirketi de yasaklıyorum dediğinde o zaman iş yaş.

Icardiye Paris'de ne kadar aliyorso ayni rakami önermeliyiz. Orda 6,75 alip piyasasi fazla olmayan ve Araplara gitmeyi istemeyen adama 8-9 milyon vermek bana fazla geliyor. Bu adam o maasla gelecek sezon biraz düsüse gecip, üstüne o dönem Wanda ile tatile falan tüyerse, taraftar Askin Olayima falan bakmayip tepkili olur.

Hocam kalitesini tartisan yok burada. Inkar eden voleybole yönelsin

Risk faktörü Ikardi tipki Inter ve Psgde yaptigi gibi kulubuyle kavga edip kanser hucresi olabilmesi. Bu riski goz onunde bulundurursak sozlesme yaparken dikkat etmemiz lazim ki maddi anlamda gelecek senelerde sorun yasamayalim. Yani gecmisi unutmayalim

Sponsor vs yapabilirsek bu o kadar sorun olmaz ama once Sponsor bulmamiz lazim.
Bukadar sevgi gördugu yerde kavga edecegini sanmiyorum ben. Hayirlisiyla insallah alabiliriz

Icardiye Paris'de ne kadar aliyorso ayni rakami önermeliyiz. Orda 6,75 alip piyasasi fazla olmayan ve Araplara gitmeyi istemeyen adama 8-9 milyon vermek bana fazla geliyor. Bu adam o maasla gelecek sezon biraz düsüse gecip, üstüne o dönem Wanda ile tatile falan tüyerse, taraftar Askin Olayima falan bakmayip tepkili olur.
8-9 verilmemeli, takımın maaş dengesinin içine eder, sponsor nasıl olur bilmiyorum ama bir tarafta kerem 1 milyon alırken, icardi 8-9 alırsa olmaz, istediği kadar yıldız olsun

İcardiye sponsorluklarla birlikte max 5 verilmeli

Etimiz ne budumuz ne arkadas ya

Cem Uzan hadi oldu da sponsor oldu Galatasaray kulübü de bunu kabul etti. Parayı Türkiye’ye sokamaz ki borçlarına mahsuben devlet el koyar. Zaten kendisi de açıklamasında devlet ne der diyor.
Böyle birsey varsa. Kesin devlet izin vermedi diye hem reklamini yapmis olur hemde kendince tataftar nezdinde deger kazanmis olacak üçkagitci

8-9 verilmemeli, takımın maaş dengesinin içine eder, sponsor nasıl olur bilmiyorum ama bir tarafta kerem 1 milyon alırken, icardi 8-9 alırsa olmaz, istediği kadar yıldız olsun

Kerem Liranin hali sayesinde suan 350 bin € falan aliyor. Bu adama zam mecbur yapmaliyiz. Bir yanda diger ilk 11 oyuncularin 2,75-sponsorlar beraber 8-9 alirken, 1 milyonu kabul etmezse ben Keremi anlarim.

Birde diyelim ilk 11e 700-800 bin alan bir genc yetenek transfer ettin. O cocuk 1,5 sene iyi performans gösterdi ve piyasa degerini yükselti, ama yeni sözlesme imzalamaya sicak bakiyor. Diger oyuncularin maasini gördügü an, o herif maasinin 2 milyon olmasini ister ve maas bütcen 30-35 den 45-50 olur ve simdiki ekonomide o maaslari veremezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt