Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 e mi düşünülüyo

bir de zaniolo konusu nasıl gider mi
Mertens ile Bakasetas'ın maçına göre, form durumuna göre dönüşümlü olarak sezon boyu kullanılması yönünde tasarruf.

Aynı zamanda Abdulkadir Ömür için de ilgimiz var ama çok ciddi değil, maliyet kıstas olacak keza yine. (8 numara rotasyonu için)

1687645459234.webp

Mertens ile Bakasetas'ın maçına göre, form durumuna göre dönüşümlü olarak sezon boyu kullanılması yönünde tasarruf.

Aynı zamanda Abdulkadir Ömür için de ilgimiz var ama çok ciddi değil, maliyet kıstas olacak keza yine. (8 numara rotasyonu için)
Bakasetas bir 10 numara değil 8 numara nasıl mertensin yerine düşünülüyor renktaş? Onun bizdeki mevkidaşı sergio olur.

Trabzon da Yunus 'u istiyor deniyor ısrarla,takas mevzusu var mıdır acaba?

Değerli arkadaşlar,

Bende Abdülkerim için o rakamı az buluyorum hatta takım adı da vereyim Werder Bremen, Abdülkerim'in biraz kafa karışık, gidip bir denemek istiyor, hatta başarılı olacağını da düşünüyor, yıllarının burada heba olduğunu düşünüyor (Anadolu kulüplerinde) ancak bu sene Şampiyonlar Ligi'nde de oynamak istiyor bizimle fakat yaşı da az değil, yine de biz bu rakama bırakmıyoruz net olan bu.

Bir diğer olay ise yurt içinden henüz gündeme düşmemiş bir isim ile alakalı...
Düşmesin 1 zahmet. Yurt içinde bizde oynayabilecek 1 topcu yok

Bakasetas 8’den ziyade 10 gibi oynuyor. Bizim takım alternatif 10 numaradan geçilmiyor zaten. Mertens, Yusuf, Yunus, Zaniolo zibilyon tane var. Bakasetas çok mantıksız geldi

Gökhan Dinç'in bahsettiği Rogerio ile ilgili bana gelen bir şey yok.

Sol bek hususu aynen devam ediyor sıradan Angelino, Sosa ve Tavares şeklinde çözmeye çalışıyoruz, Tavares kiralık baya yakın ve içlerinde en kolayı ancak ilk tercih değil.

Rashica da Fenerbahçe net bir şekilde devrede ancak hiçbir şey alamazlar. Rashica net bir şekilde bizi istiyor ancak dediğim gibi kulübü saçmalıyor. Yine de formayı giyeceğini düşünüyorum zaman bizden yana.

Gelelim forvete :)

Gökhan Dinç'in bahsettiği Rogerio ile ilgili bana gelen bir şey yok.

Sol bek hususu aynen devam ediyor sıradan Angelino, Sosa ve Tavares şeklinde çözmeye çalışıyoruz, Tavares kiralık baya yakın ve içlerinde en kolayı ancak ilk tercih değil.

Rashica da Fenerbahçe net bir şekilde devrede ancak hiçbir şey alamazlar. Rashica net bir şekilde bizi istiyor ancak dediğim gibi kulübü saçmalıyor. Yine de formayı giyeceğini düşünüyorum zaman bizden yana.

Gelelim forvete :)
Sende başlama renktaş!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt