- 17 Eylül 2018
- 20.379
- 23.316
- 1.983
Bir an Şırdancı Mehmet sandım çok korktum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teknik bir futbolcu idi...Yine mi nostalji yav?!@Mustafa Canaslan abi bu djorkaef ne is?pek ad yapmamis gibi ama herif italyadada iyi ıstatistik yapmış.ermeni asilli fransiz sanirim.10 numara imis

Göndersin paraları ben de kabul ettimSn Uzan,
Teklifiniz kabul edilmiştir
İnan Göktuğ abi 27 yaşında normal hayatında sosyopatlar gibi yaşayacak kadar sorunlu bir hayatım yok şükürSana inanmak istiyorum
konusun arkadaşlar 2024 martda sandıga beklerizNe sandığı bu çeyiz sandığı miah ah 2023 ekimden sonra ne olacak kimse farkında degilkonusun arkadaşlar 2024 martda sandıga bekleriz
Arkasinda bir banka teminati varsa neden ciddiye alinmasin?ciddiye alınmamalı uzan
ah ah 2023 ekimden sonra ne olacak kimse farkında degilkonusun arkadaşlar 2024 martda sandıga bekleriz
Burkay sana psikologluk yaparım istersenİnan Göktuğ abi 27 yaşında normal hayatında sosyopatlar gibi yaşayacak kadar sorunlu bir hayatım yok şükür
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o gürcü cocukta manyak bi yetenekKarabeci almanya macinda izledim u21 cok iyi oynadi
Allah razı olsun ihtiyacım olursa aklımda bulunsun gerçi bana göre herkesin destek alması lazım bu da ayrı bir çelişkiBurkay sana psikologluk yaparım istersen
Yine tek taraflı fesih yapıp bir yığın tazminat ödemek zorunda kalmayalım.Galatasaray, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Christian Luyindama'nın kontratını feshedecek.
[Africa Foot United]
Sorun çözülmez daha da çoğalır senin psikologluğundaBurkay sana psikologluk yaparım istersen
sonbaharda ülkece ayvayı yiyeceğiz,onun sonucuNe sandığı bu çeyiz sandığı mi
Sparta Prag da oynayan elemani diyosun sanırım 10 numara değil de firmino tarzı bir false 9 a evrilirse büyük paralar ederKarabeci almanya macinda izledim u21 cok iyi oynadi
Allah razı olsun ihtiyacım olursa aklımda bulunsun gerçi bana göre herkesin destek alması lazım bu da ayrı bir çelişki
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cem uzan kafaya koymus erden timur ve dursun özbek’i zor duruma sokmak istiyor
Hic bulasmasinlar bence,camia da az cok birlik beraberlik saglandi basimiza is acmayalim