Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer dönemi en merak ettiğim şeylerden biri sağlam ofansif orta saha /10 alacak mıyız?

Paredes 2. tercih ise

1. tercihi cok ama cok merak ediyorum

Gercekten Palacios mu acaba. Ama Leverkusen 25 altinda birakmaz onu yani orasi kesin

anahtar paslar için tamamen ofans ağırlıklı bir 10 ya da 8 numara alamaz mıyız?

torreira - paredes ortasahayı kaldırabilir gibi duruyor. kaldı ki paredes zaman zaman geriden de asist öncesi pas yapan bir oyuncu.
Key pasör işini Oliveira yapmaz mı? Bir de alınacak forvet arkası belki.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oli olur da başlardaki Oli olur, Paredes, Torreira ve Oli beraber oynar mı? Belki.

Torreira da çıktığı dönem regista gibiydi yani aynı pas kalitesi ondan da alınır.

Alınacak 10 numara buna ilaç olabilir, ben genel olarak ihtiyacı söyledim. Geçen sene Oli, Mertens ve Dubois dışında kilit pas atabilen adamımız yoktu, sonlara doğru Kerem çıkınca çözdük bu sorunu ama o da çok deniyordu, bu yüzden saçma sapan çok pas attığı da oldu.

bambaşka bişey geliyor EYTBAHÇE

Bu eleman söylendiği kadar iyi mi yav. Ben ne zaman izlesem topu alıp 2 metre yanındaki adama vermek dışında bir şey yaptığına şahit olmadım.
Onun da anasi baya sikintili

Bu durum bizim lehimize olabilir mi diye düsünüyorum acikcasi.
Efsane pasör işin doğrusu, o yönü çok iyi. Onun dışında ortalama özellikleri var ama top ayağındayken çok iyi adam Rabiot.

Parades'i 2.5m yıllığa çözebilirsek muazzam iş olur ama imkanı olduğunu düşünmüyorum.Oliveira bile 2.75 alıyo Parades bizden 4den aşağı istemez.

Açıkçası bizle adı geçen ortasaha oyuncuları arasında renato ve ndombele dışında hiçbiri aradigimiz oyuncu değil ismi geçenlerin hepsi temposuz adamlar bizde zaten temposuz sergio var bize daha delici bı 8 numara lazım yoksa çok ah vah ederiz yine

Bizim mertens tutunca akılları sıra yıldız olsun da yaşlı olsun moduna girdiler dzeko gibi perisic gibi işleri güçlü bizi taklit etmek ama bizde tutar onlarda tutmaz bu iş

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Perisic gayet rahat oynar. En son ne zaman sakatlandi bilmiyorum. Bu sezon ciktigi mac sayisi yasina göre oldukca fazla. Cok iyi bir profesyonel, ligimizde is yapacak özellikleri var özellikle boxun icine dribbling yaparak giren bir oyuncu. Penalti yaptirir asist yapar gol atar.

Toreira Arsenale ilk geldiğinde iki yönlü oynuyordu bir gedson dribblingi yapmaz ama düşünüldüğü kadar da tek yönlü değil ..Özellikle Paredes gelirse daha farklı bir Toreira izleyeceğimiz düşünüyorum hatırlarsanız bazı maçların ikinci devresi Berkan girdiğinde toreira bir tık öne çıkıp bu yönünü gösteriyordu zaten adamın pres gücü de inanılmaz on bölgede top kapıp ani goller kazandıracaktır ..
Burada kritik nokta ofansif bir 10 mu yoksa dribblingli diri bir 8 numara mi ikisinin de kendince artıları olur..Klasik olacak ama Gedson veya prime Ndiaye gibi biri bile gelse ezemeyecegimiz orta saha yok ligde lakin hücum anlamında daha kısıtlı bir takım oluruz tıkanan maçlari bu tarz bir 3luyle acmak zor..
Adminin dediği ilk isim Rabiot elbette imkansıza yakın bir isim ama Okan hoca her derdine çare olacağını bildiği için imkansızı zorlayalim demiştir.. Bu tarz komple bir adamı bulmak çok zor ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt