Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anahtar paslar için tamamen ofans ağırlıklı bir 10 ya da 8 numara alamaz mıyız?
torreira - paredes ortasahayı kaldırabilir gibi duruyor. kaldı ki paredes zaman zaman geriden de asist öncesi pas yapan bir oyuncu.
Oli olur da başlardaki Oli olur, Paredes, Torreira ve Oli beraber oynar mı? Belki.Key pasör işini Oliveira yapmaz mı? Bir de alınacak forvet arkası belki.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
RabiotParedes 2. tercih ise
1. tercihi cok ama cok merak ediyorum
Gercekten Palacios mu acaba. Ama Leverkusen 25 altinda birakmaz onu yani orasi kesin
Onun da anasi baya sikintiliRabiot
Bu eleman söylendiği kadar iyi mi yav. Ben ne zaman izlesem topu alıp 2 metre yanındaki adama vermek dışında bir şey yaptığına şahit olmadım.Rabiot
bambaşka bişey geliyor EYTBAHÇE
Bu eleman söylendiği kadar iyi mi yav. Ben ne zaman izlesem topu alıp 2 metre yanındaki adama vermek dışında bir şey yaptığına şahit olmadım.
Efsane pasör işin doğrusu, o yönü çok iyi. Onun dışında ortalama özellikleri var ama top ayağındayken çok iyi adam Rabiot.Onun da anasi baya sikintili
Bu durum bizim lehimize olabilir mi diye düsünüyorum acikcasi.
bambaşka bişey geliyor EYTBAHÇE
Bizim mertens tutunca akılları sıra yıldız olsun da yaşlı olsun moduna girdiler dzeko gibi perisic gibi işleri güçlü bizi taklit etmek ama bizde tutar onlarda tutmaz bu işbambaşka bişey geliyor EYTBAHÇE
%100Üzülürüm acikcasi. Yasina bakmadan konusuyorum cok kaliteli bir isim.
Perisic gayet rahat oynar. En son ne zaman sakatlandi bilmiyorum. Bu sezon ciktigi mac sayisi yasina göre oldukca fazla. Cok iyi bir profesyonel, ligimizde is yapacak özellikleri var özellikle boxun icine dribbling yaparak giren bir oyuncu. Penalti yaptirir asist yapar gol atar.Bizim mertens tutunca akılları sıra yıldız olsun da yaşlı olsun moduna girdiler dzeko gibi perisic gibi işleri güçlü bizi taklit etmek ama bizde tutar onlarda tutmaz bu iş
SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi