Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira, önünde mertens olmayinca daha rahat oynuyor sanki ama mertens'in de baska meziyetleri var takima faydali olan
Evet o tarz bir oyuncu da alabiliriz daha çok 2.forvet gibi oynayan ve pressi başlatan ama Zaniolo'yu da unuttum.Starboy varken en mantıklısı 4-3-3 duruyor o yüzden 10 no'dansa daha 8.5 birini oynatmak daha faydalı olacaktır fakat gördüğüm kadarıyla biz Mertens gibi 2.forvet bakıyoruz ortadaki ikilinin önüne

Mesajlari tam okumadim ama Perisic fenere geliyorsa Ceko ile iyi anlasirlar. Zaten paso Ceko'ya orta yapar. Tr liginin kalitesizligi + hakemler ile iyi katki verirler.

TORREIRA - PAREDES

Mesajlari tam okumadim ama Perisic fenere geliyorsa Ceko ile iyi anlasirlar. Zaten paso Ceko'ya orta yapar. Tr liginin kalitesizligi + hakemler ile iyi katki verirler.
Perisic kötü olur bunlar alırsa cidden.Dzeko denilen hıyar anca zaten kafasına falan yandan top atarsan , duran toptan iyi acarsan gol atabilir.Herif dorse döndürüyor her dönüşte ama Fener alamaz Perisic'i zaten , Tottenham bırakmaz.O yüzden Dzeko 10m soktuğuyla kalır bunlara benim de keyfim yerine gelir bu sayede.

Şu Boey'le Nelsson'u yolcu edek de önümüze bakak artık yahu.Hiç teklif yok mu bu adamlar o kadar oynuyor , Yusuf denilen eşşek bile 16ya gitti.Biraz rahatlayalım artık ya transferden çok yüksek satış görmek istiyorum artık ben.Şu ikiliyi güzel paraya okutsak harika hamleler de yapabilecek paramız da olur.

Paredes'in bonservisi imza parasi olarak verilerbilir. Ayrica Paredes 2.5 filan imkansiz. Bu sene 7 milyon mu ne senelik ucreti var. O parayi birakip bize 2.5 milyona sittin sene gelmez.

Zaten kolay bonuslarla vs o rakam 4e yükselirdi en az. Maliyet olarak benzer olacaksa rabiota yüklenilmesi daha mantıklı olur, belli ki o şekilde hareket ediyor bizimkiler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Perisic kötü olur bunlar alırsa cidden.Dzeko denilen hıyar anca zaten kafasına falan yandan top atarsan , duran toptan iyi acarsan gol atabilir.Herif dorse döndürüyor her dönüşte ama Fener alamaz Perisic'i zaten , Tottenham bırakmaz.O yüzden Dzeko 10m soktuğuyla kalır bunlara benim de keyfim yerine gelir bu sayede.
Fenere bunlari kim akıl ediyor? Ceko ve Perisic oldukca mantikli hamleler. Bir de lider oyuncu. Tek guvencem parayi bulunca calismayi birakmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt