Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Telekom yine isim hakkını alıyormuş galiba, öyle duydum Twitter'da, TT arena 👀

Şu Boey'le Nelsson'u yolcu edek de önümüze bakak artık yahu.Hiç teklif yok mu bu adamlar o kadar oynuyor , Yusuf denilen eşşek bile 16ya gitti.Biraz rahatlayalım artık ya transferden çok yüksek satış görmek istiyorum artık ben.Şu ikiliyi güzel paraya okutsak harika hamleler de yapabilecek paramız da olur.

Satsak bile yine benzer profil ve yaşta adam getirmemiz lazım, takımda en az 3 bonservis getirisi yüksek oyuncu olması lazım çarkı döndürebilmemiz için.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenere bunlari kim akıl ediyor? Ceko ve Perisic oldukca mantikli hamleler. Bir de lider oyuncu. Tek guvencem parayi bulunca calismayi birakmasi
Perisic mantıklı evet ama Kent,Dzeko falan bence çok mantıksız hamleler ya.Zaha falan olursa tabii o da mantıklı ama şuanlık pek bir şey yapmadılar bence.He dediğim gibi Perisic olursa sağlam adam , cidden mantıklı hamle derim ama Kent,Dzeko falan boş iş yani.Teknik direktör olması gereken adama 4.5 maaş 5 imza parası biz versek büyük ihtimalle kendimi paralardım buralarda.
Bi de bunlarla her sene mantıklı adamlar yazılıyor ama bunlar gidip en saçma adamları alıyorlar o yüzden belli de olmaz.

dost hayatı var diyorsunuz yani.Dost olmuşlar.

Torreira seviyorum seni diyordur , bana biraz zaman ver diyip oyalıyordur devrim o zamana kadar miami falan geziyor kendi reklamnıda yapıyor bu işin sonu gene arkadaş kalalımla takibi bırakmakla biter

Satsak bile yine benzer profil ve yaşta adam getirmemiz lazım, takımda en az 3 bonservis getirisi yüksek oyuncu olması lazım çarkı döndürebilmemiz için.

Evet ona katılıyorum zaten , Boey yerine eğer Dubois kalacaksa yine o tarz 20 yaş altı bir adam almamız lazım.Eğer Dubois gidecekse misal veriyorum Schalke'deki Mehmet Aydın+atletik 20 yaş altı biri olabilir.Nelsson yerine de keza yine yüksek maçı olan genç bir isim alınır.Bu şekilde zaten sürdürülebirlik lazım ama işte asıl olması gereken doğru zamanda bu oyuncuları elden çıkarabilmek , Marcao da olduğu gibi.Bence bu sene özellikle Nelsson'un çıkış maddesiyle ayrılması gereken sene , Boey'in de keza 20 civarı hatta daha üstüne gönderip yerine aynı profilleri alıp sürdürülebirliği sağlamamız lazım.

Perisic mantıklı evet ama Kent,Dzeko falan bence çok mantıksız hamleler ya.Zaha falan olursa tabii o da mantıklı ama şuanlık pek bir şey yapmadılar bence.He dediğim gibi Perisic olursa sağlam adam , cidden mantıklı hamle derim ama Kent,Dzeko falan boş iş yani.Teknik direktör olması gereken adama 4.5 maaş 5 imza parası biz versek büyük ihtimalle kendimi paralardım buralarda.
Bi de bunlarla her sene mantıklı adamlar yazılıyor ama bunlar gidip en saçma adamları alıyorlar o yüzden belli de olmaz.
Ceko demedim. Perisic - Ceko ikilisi mantikli. Ceko'ya bol bol orta lazim. Perisic de ortacinin tillahi. Bizim Baris'in Letonya macindaki ortalari neredeyse her mac yapiyor. Kac tane topa auta gitti diyorsun ama bir sekilde o ortayi yapiyordu.

Herkes 2.5 milyon imkansız diyor da bazen eski takım üstüne ekliyor, uzun kontrat olunca ama yük den kurtulmak için

Stopere otemendi gelirmi tango çetesi

Rabiot 8 gibi değil mi? Bence Okan hoca torreira yı 8 gibi kullanacak özellikle ön alan baskısı için.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tartışılır, çıkışında 6ydı sonra iç oyuncusu oldu. Mesela o da ikili orta saha tandeminde zorlanabilir, daha önce öyle oynadığını pek hatırlamıyorum.

Güncelde çift orta sahada 8 oynayacak adam da pek kalmadı işin doğrusu. Geneli üçlü orta sahalarda rol oyuncusu gibiler.

DK’da 5li orta sahanın sol wingerıydı ek olarak.

Edit : pardon euro’da. DK’da 8 rotasyonunda takılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt