Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.186
- 6.594
- 1.243
Yabancıları zar zor getirdiğimiz için birde bunları Türkçe öğrenmeye zorlama lüksümüz yok. Ancak İngilizceyi ortak dil olarak kullanabiliriz. Sanırım bunu yapan takımlar var Avrupa’da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeri dolmazRakama ve yerine yapılacak transfere bağlı.
Ben Ziyech’in her türlü gideceğini düşünüyorum. Maaşı Araplardan alabileceğinin çok altında ve Araplarda piyasası olan bir oyuncu. Tete ne olur, bende merak ediyorum.Yaw şu sağ kanattaki telefler hakkında haber yok mu Zaniolo dışında
Dolar dolar kimlerin yeri dolmadı kiYeri dolmaz
Adam yıllardır işi şu amatörlükle götürüyo ve para kazanıyo bu işten.Tebrik etmek gerek bence kanks yavüzerime radyospor özgür sancar sallamasyon röportajları salın
Ben ilk büyük üzüntümü Tugay gittiğinde yaşadım.Sonra hagide hatta hakan bulent tafo popescu mondi falan derken alıştım. O yuzden kimsenin gitmesi ederine tabi koymuyorDolar dolar kimlerin yeri dolmadı ki
Ben Fatih hoca gittiğinde kahrolmuştum ergendim bideBen ilk büyük üzüntümü Tugay gittiğinde yaşadım.Sonra hagide hatta hakan bulent tafo popescu mondi falan derken alıştım. O yuzden kimsenin gitmesi ederine tabi koymuyor
İsmimi KEMAL KEBIR CANPOLAT olarak revize edersek büyük bir kazanç olmaz mı forum adınaAynen tüm kanatları satalım sonra kimi alıcaz acaba
Murhan gibi 30-40 istenen Trincao’yu 15e alırız falan yazmayın da
Aynen tüm kanatları satalım sonra kimi alıcaz acaba
Murhan gibi 30-40 istenen Trincao’yu 15e alırız falan yazmayın da