Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancıları zar zor getirdiğimiz için birde bunları Türkçe öğrenmeye zorlama lüksümüz yok. Ancak İngilizceyi ortak dil olarak kullanabiliriz. Sanırım bunu yapan takımlar var Avrupa’da.

Yaw şu sağ kanattaki telefler hakkında haber yok mu Zaniolo dışında

Zaniolo, Kerem, Ziyech, Barış, Zaha, Yunus, Tete + Oğuz Aydın elde acayip bir kanat rotasyonu oluşmuş olacak Oğuz transferi de olursa. 8 tane oyuncu ve hepside çok kaliteli bu rotasyonu nasıl oluşturacağız ve planlama nasıl olacak aşırı merak ediyorum. Bu oyuncuların hepsine gelen teklifler olduğu söyleniyor %100 kalacak diyebileceğimiz bir isim yok bu rotasyonda herkesin gitme ihtimali mevcut. Transferin sonunda oluşacak kanat rotasyonumuzu tahmin etmek çok zor bence.

üzerime radyospor özgür sancar sallamasyon röportajları salın
Adam yıllardır işi şu amatörlükle götürüyo ve para kazanıyo bu işten.Tebrik etmek gerek bence kanks yav :D
Mustafa Özgür Sancar (@mozgursancar) / X

Tete, Ziyech, Zaha, Zaniolo bu kulübün sırtında ancak kambur olur, ilk etapta işi gücü bırakıp sadece bunları satmaya odaklanmamız lazım. Evvela şu yabancı kontenjanını bir ferahlatalım. Şunlardan gelecek bonservis ve maaş yükünden kurtulmak harika iş olur, önümüzü de daha rahat görmeyi sağlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben ilk büyük üzüntümü Tugay gittiğinde yaşadım.Sonra hagide hatta hakan bulent tafo popescu mondi falan derken alıştım. O yuzden kimsenin gitmesi ederine tabi koymuyor
Ben Fatih hoca gittiğinde kahrolmuştum ergendim bide:)

Hoca 4 transfer diyor
Bunlar 20 transfer yazıyor

Transferle şampiyon olunmaz

@coufal :

acikcasi ben oyuncuyu kumasi dolayli kismen begenirim,ki,zaten cekya aday kadro basliginda da vurguladigim isimlerden idi. cs icine gonderdigi toplar.

ancak, mevcut yasi ve sag bek de oynadigi oyun anlayisi(defans da tutumu)
nazarim da yeterli bulmuyorum.

alameti farikasi ,ozellikle ofansa cikislarda ;
devamli orta yapmak icin arayista ve caba da olan bir tarzi var. takip ettigim maclar da etkili orta actigi sekanlari ayri not etmistim . <-
bu yonu ile taraftari kanat dan ortalariyla memnun edebilecek bir profil olsa da ,
ofans da dripling konusun da yeterli bulmadigimi not ettigimi hatirliyorum.

keza basta kismen dedigim -olayin ozellikle *defans tarafin da *kendisine *mesafeliyim. <->defans da bolgesi uzerinden baslangicli ve devam eden transitions da rakibiyle olan versuslardaki kritik geliskenler dolayli .

velhasil ,

daha genc , high intensity yonu iyi olan, topla cikislari ve pasa yatkin, aksiyon ve reaksiyonu *dengeli olan bir tipoloji -sahsen ilk aradigim profil bu bolge ozelin de ...

saygi ve selamlar.

Bu şu futbolcuyu bekliyoruz işinden neredeyse hiç fayda sağlayamadık. 2 senedir bağırıyor orta saha Torreira ya partner diye en az 6/7 alternatif olmalı listede. İlla biri kabul eder bizde çatladıkapıspor değiliz. Uzatmadan bitirmek lazım birini. Benim tahminim amrabat ı cebe attılar temmuz başına kadar başkası geldi geldi gelmedi açıklarlar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt