Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kılıç kalkan oynamışlığın var mıdır? Bursa nın ufak tefek taşlarını söylemişliğin? :)
Halk oyunları ekibindeydim ilköğretimde, yarışmalara falan katılmıştık, söylemedim de onunla oynamışlığım var.

Plakayı kes. Fbliler takipte baskanımı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

yalnız bunlar çok tehlikeli işler, yarın öbür gün benzerini görür biri denk gelmiştir başka bir şeydir bakmışlar farklı logo var indirirler arabada aklını alırlar. Böyle ucube videolara devam etsinelr

Kaç gündür X'de denk geliyorum, aynı hesaplar aynı tarz paylaşımlar yapıp duruyor :

Galatasaray büyük oynuyor, orta sahaya star gelecek, transferde çok ciddi ilerlemeler var, bombalar patlamak üzere bla bla... Ulan oğlum siz manyak mısınız, ne anlatıyorsunuz, kimi kandırıyorsunuz? Hayır ortada bir delil, kanıt falan da yok, sallıyor işkembe-i kübradan... Galatasaray'da bir halt olduğu falan yok, kulübün huyunu bize mi anlatıyorsunuz..

Bu filmin sonunu hepimiz biliyoruz. Yapacak olan yapar bitirir, yok uçuyor, kaçıyor, yıldızlar bitti bitiyor, hadi ulan oradan.. Oğuz Aydın fb'de haberi ne zaman girilecek esas ben onu merakla bekliyorum.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şortlarda pürsu yazıyor bu da koçlarınmış. bi kaç kez içmiştim. çeşme suyu içerim, çölde susuz kalsam pürsu içmem daha.

Hoj Berg cepte daha iyi bir Berg için bekletiliyor

Diğer Berg alternatifleri

BILL GOLDBERG1719248282117.jpeg

steven Spielberg1719248398504.jpeg

Mark Zuckerberg1719248444197.jpeg

çok zor isimler ama yönetim elinden geleni yapıyor emin olun

Höjbjerg ile kıyaslanınca çok daha mantıklı olur Bentancur

Çift yönlü bir orta sahaya göre derin oyun kuruculuğu, topla ilk buluşması veya baskı altında top kullanma becerisi filan gerçekten çok özel bir orta saha

Bilmiyorum şunu söylediğimde çok abartmış olur muyum ama sakatlık sorunu olmayan bir Bentancur bana kalırsa Torreira dan bile daha iyi bir orta saha

O yüzen zor bir transfer hı ne olur ciddi bir çapraz bağ sakatlığı yaşadı geçen sene bundan bağımsız 1-2 ciddi sakatlık daha yaşadı geçtiğimiz sene ve bu sene. Tottenham sakatlık sonrası Bentancur u elden çıkarmak isterse belki bir şansımız olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt