Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.835
- 11.032
- 2.338
dursun taraftarı gene kandırmıştır

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun taraftarı gene kandırmıştır
GoldberggggggHoj Berg cepte daha iyi bir Berg için bekletiliyor
Diğer Berg alternatifleri
BILL GOLDBERGEkli dosyayı görüntüle 249500
steven SpielbergEkli dosyayı görüntüle 249502
Mark ZuckerbergEkli dosyayı görüntüle 249503
çok zor isimler ama yönetim elinden geleni yapıyor emin olun
Halk oyunları ekibindeydim ilköğretimde, yarışmalara falan katılmıştık, söylemedim de onunla oynamışlığım var.
İlköğretimde okudun mu adminim sen daha yaşlı olduğunu dusunuyordum .. Yoksa lafın gelişi mi dedin bizde ilkokul orta okul vardı şimdiki gibi
Sen kaç yaşındasın, renktaş? Böyle yazdığına göre 40’lı yaşlardasın herhalde.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
seninle bir yerde bir şekilde karşılaştık amma bilemiyorum.Halk oyunları ekibindeydim ilköğretimde, yarışmalara falan katılmıştık, söylemedim de onunla oynamışlığım var.
Aldık mı palam?Doue muhteşem olur.
Var abi nasıl istersinKemal g.veren
Duyum var mı
h.oAldık mı palam?
Yakup Çınar: "Galatasaray'ın istediği sağ beklerden bir tanesi de Gueala Doue. Assignon transferinde indirim olmazsa 21 yaşındaki oyuncuya teklif yapılacak."Galatasaray, 3 Temmuz'a kadar Assignon, Bisakka ve Doue isimlerinden bir tanesini bitirmeyi düşünüyor.
Arı vız vız vız gösterisinde bulunmuş muydun? Bir arkadaş soruyor.Halk oyunları ekibindeydim ilköğretimde, yarışmalara falan katılmıştık, söylemedim de onunla oynamışlığım var.
Lan oğlum benim kuzen orada okudu. Ara sıra giderdik. Seninle kesin karşılaşmışızdır.seninle bir yerde bir şekilde karşılaştık amma bilemiyorum.
artvin yöresiyle hatırladığım kadarıyla ali rıza bey iöo bahçesinde gösteride bulunmuş idim.